Hogy hagyjam otthon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan elköltözöm itthonról a párommal.. A szüleimmel nem jó a kapcsolatom mondhatni anyával viszonylag elvagyunk de az apukámmal ez egy kiskorom óta tartó rivalizálás.. Tetőzött azzal hogy én a régi párom aki apa egyik nagy barátja én otthagytam mert megcsalt.. Lassan rgy éve új párkapcsolatom van amit képtelen elfogadni, és 20 éves létemre srhova nem enged rz miatt es folytonos viszály megy. Anyukám pedig hozzám vágta ha elköltözöm öcsi el lesz tiltva.. Kinéztünk egy szép albit és én iszonyatosan várom hogy külön kezdjem rl az életem és végre a párommal.. Mióta ezt a fiút mrgismertem(26 éves ) számomra lelkitárs legjobb barát, hatalmas szerelem minden lett! Ő életem legnagyobb szerelme! Félek hogy elmegyek és öcsit nem láthatom 13 éves és érzékeny ilyen szinten ugyanis sokat xboxozunk együtt vagy bicajozok vele, kirandulunk és igy nem tudom mi lesz, olyan nehéz igy elmenni. Volt valaki hasonlót szituációba? Mit tennétek?

2021. szept. 6. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
99%

TE mindenképp menj!

Zsarolni akar, de ha látja, hogy elmész, akkor majd belátja, hogy nem tud mit tenni. Hosszú távon neki is érdeke, hogy a testvéreddel te is foglalkozz, meg hát ő is kiállhat érted.

2021. szept. 6. 16:15
 2/7 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
98%

Mi az, hogy el leszel tiltva?

Én az öcsi jelenlétében mondanám meg anyámnak, hogy márpedig ő senkitől nem tilthat el, főleg az öcsémtől nem.

Apádnak pedig megmondhatod, hogy akkor jöjjön össze a haverjával ő.

2021. szept. 6. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
Menjél, öcsi megérti, 13 éves.
2021. szept. 6. 17:02
 4/7 anonim válasza:
98%
Szerintem költözz el, főleg, ha tényleg olyan jó a kapcsolatotok a barátoddal. Az öcséd valószínűleg meg fogja érteni, ha őszintén beszélsz vele és nem gondolnám, hogy 18 éves koráig nem fogják engedni, hogy lásd.
2021. szept. 6. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:
98%

Nyugodtan költözz el.Ne engedd magad zsarolni.Legfeljebb titokban találkoztok az öcséddel.Minden megoldható csak akarni kell!

Anyédékról inkább nem mondok semmit

2021. szept. 6. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
96%
Hagyd, csak meg fogja érteni.
2021. szept. 6. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte lehet tényleg el lesz "tiltva", már amennyire a mai technikai világban el lehettek, mert neten még tudtok beszélgetni, de majd megenyhülnek.

Amúgy rettenetesen gyerekesnek tartom szüleidet... :/

2021. szept. 7. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!