Az normális ha a testvérek együtt járnak vécére?
Figyelt kérdés
Van két öcsém, az idősebb 15 éves, a fiatalabb 12. Gyakran járnak együtt vécére, és amikor megkérdezem miért, azt mondják beszélgetnek közben, pedig szerintem ezt a szobában is lehetne. Ez normális?2021. aug. 26. 18:13
21/32 anonim válasza:
Mi van, te vagy a kérdező másik fiókból, vagy miért pampogsz ennyire?
22/32 anonim válasza:
Lehet hogy szeretik nézni egymás pöcsét, hogy hogyan fejlődik, kinek mekkora. Össze hasonlítják. Ebben a korban ez normális, majd kinövik.
23/32 anonim válasza:
Nem csak unom már ezt a betakaegorizálást. Teljesen más mint a családon belülis kérdező. ÉS eleve most lány az illető. Unalmas már a folytonos vegzálás okoskodás, ha nagyon a körmödre néznék biztos lenne neked vagy családodnak dis oylan szokásod ami a többség számára fura. ÉS az hogy az ember kiírja ezt egy anonim oldalra? Elvileg semmi kára nem származhatna belőle , de megjeéentek a magadfajta okoskodó tirpákok.
24/32 anonim válasza:
Anyukájuk meg tangában flangál a konyhában, ja meg a hugica ruha nélkül megy el az ajtó előtt és nyit be, ja mi is volt még?
25/32 anonim válasza:
"Teljesen más mint a családon belülis kérdező."
Tehát te is elég sok kérdést elolvasol. Lebuktál... (Nem a 13-as vagyok.)
26/32 anonim válasza:
Hát manapság 15 évesen már szexelnek a "gyerkőcök" 😂
27/32 anonim válasza:
#22 Emlékszem egyszer mi is összemértük bátyámmal kinek nagyobb. De azért, hogy ez ilyen rendszeres legyen, hát elég furcsa. 🤔
28/32 anonim válasza:
Én srác vagyok, mi a húgommal csinálunk ilyet, hogy én reggel bent szarok a fürdőszobában, ő pedig bejön fogat mosni. (A földszinten egyben van a fürdő és a wc és a fenti fürdő is foglalt épp.) Nekünk ez így természetes.
Ja és nem vagyunk proli család, én tanár vagyok, a húgom jogot tanul, apa bankban, anya a navnál dolgozik.
30/32 anonim válasza:
Koliba is vannak ilyenek. Zuhanyzóba többen bemennek beszélgetni, úgy, hogy nincs függöny. Keresztülbeszélnek a szomszéd wc fülkében és stb. Szóval én már semmin nem akadok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!