Ez mennyire gyakori rokonságban?
Figyelt kérdés
Van egy 2 évvel fiatalabb testvérem, mindketten fiúk vagyunk. Apukám a fiatalabb testvéremet sokkal jobban szereti, és próbál a rokonságban is mindig őt előnyösebb perspektívába helyezni. Apukám kibeszéli a rokonságban a problémáimat. Ezután az egész rokonságba rólam beszélnek, főleg a hátam mögött. Ez még nem is lenne baj, de a rokonok mindig minket, tesókat hasonlítanak egymáshoz. Pl ki az erősebb, ki a magasabb..... Persze apukám meg mindig az öcsémre mondja a jót. Ezért már kb semmi önbizalmam nincs. Ez nálatok is így van?2021. júl. 19. 19:09
11/14 anonim válasza:
Addig örülj, amíg csak hasonlítgat.
Nálunk az apuka milliókkal rövidítette meg a két gyerekét, és még ő van felháborodva. Persze az új feleség gyereke a liebling, a szent és sérthetetlen, aki már vagy 10 éve a seggét mereszti otthon, mert derogál neki elmenni dolgozni, és nagy valószínűséggel ő is fog mindent örökölni majd utána, nem a saját gyerekei.
12/14 A kérdező kommentje:
10-es. De velem már brutál régóta csinálja ezt, és egyszerűen már kb baba korom óta elkönyvetlem magam lúzernek. Egyszerűen így nőttem fel, hogy mindig a családban én voltam a szerencsétlen, akit mindig jó volt kibeszélni, és ez annyira megmaradt bennem, hogy egyszerűen ettől nem tudok elvonatkoztatni vagy nem foglalkozni vele
2021. júl. 21. 16:09
13/14 A kérdező kommentje:
4-es. Azt mondja hogy ő leszarja, meg hogy azt csinál amit akar
2021. júl. 21. 16:31
14/14 anonim válasza:
Legalább könnyebb lesz leválnod tőlük.
Nálam is érdekes a családdinamika, sokszor nem tudom érvényesíteni magam mert függök a szüleim pénzétől ami szar de amikor leválok végre akkor könnyebb lesz ellent mondanom nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!