Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » De miért? Miért nyomul ennyire?

De miért? Miért nyomul ennyire?

Figyelt kérdés
Tesomrol van szó, aki nem rég vált el. Én elhiszem hogy rossz neki, meg magányos, de bejelölte az összes barátom, barátnőm, akikkel ha 1 mondatot beszélt, lájkolgat össze vissza, ma pl céges buli volt, de oda is oda jött. Már én érzem magam kellemetlenül, mi jót főztetek, de jó illata van.. Várta hogy majd ő is eszik.. De hát nem is ott dolgozik velünk.Hogyan tudnám finoman leállitani, mert ha megmondom neki, biztos be szakad a feje.

2021. jún. 30. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Nyomorultul érezheti magát a válása miatt, magányosnak és így éli meg. Elhiszem, hogy idegesítő lehet, de benned is lehetne egy kis együttérzés, b@sszus…

Mi az, hogy “akkor beszakad a feje”? Normális vagy, ember?

2021. jún. 30. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Nem valami egészségesen kompenzálja a sérelmeit 😅 Szerintem se oké, hogy rajtad csattan a kétségbeesése. Beszélj vele empatikusan, annál többet nem tehetsz.
2021. jún. 30. 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Hidd el, én vagyok az akinek mindig kisirja a bánatát, akinél minden nap estig itt volt hogy ne legyen egyedül, de azért nagyon túlzásba viszi. A beszkad a feje azt jelenti hogy biztos megharagszik ha megmondom neki hogy már sok.

2021. jún. 30. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
És csak neked sok, vagy a kollégáidnak, ismerőseidnek is?
2021. jún. 30. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Unatkozik, elkeseredett.
2021. jún. 30. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!