Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van itt olyan aki 21èves és...

Van itt olyan aki 21èves és kishuga 10-11èves mennyire gyakori?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 22:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
24 vagyok, tesóm 13. Inkább mint egy "kis 2. anyuka" voltam és vagyok jelen az életében, mintsem tesó. Szeretjük egymást nagyon, de a korkülönbség miatt nemigazán "tesós" a kapcsolat.
2021. ápr. 13. 01:12
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha kimész az utcára, szerintem egy nap alatt találsz 10 ilyen embert. Itt meg éjjel, két óra alatt...
2021. ápr. 13. 06:21
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
30 vagyok, kisöcsém 19. Mindig is jól kijöttünk.
2021. ápr. 13. 07:01
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
19 vagyok, a húgom 12. Az egyetlen probléma, hogy közös szobánk van és folyton szanaszét hagyja a szemetét meg a cuccait, de egyébként viszonylag jól kijövünk.
2021. ápr. 13. 07:13
 15/23 anonim ***** válasza:
94%

Már idősebbek vagyunk, de 12 év van köztünk( nők vagyunk mindketten). Igazából olyan különösebben szoros kapcsolat ebben a korban nem volt köztünk, én egyetemista voltam, alig voltam otthon, a testvérem meg élte az általános iskolás kisgyerekek életét. Elvoltunk, eljátszottunk, beszélgettünk, kb.ennyi. Kb. 15-16 éves korától lett sokkal szorosabb a kapcsolatunk, ma már mindketten bőven felnőttek vagyunk (22-34), nagyon jóban vagyunk, mindenkinek megvan a saját élete, de sokat beszélünk, találkozunk, sok közös programunk is van.

Egyébként több ismerősöm is van,ahol kb.10 év van a testvérek között, nem olyan ritka ez.

2021. ápr. 13. 07:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

25 éves vagyok, a húgom pedig augusztusban lesz 5.

Igaz, nem járok nagyon sűrűn haza a munkám miatt, de én nagyon szeretem, mindig hozok neki valamit, sokat játszunk.

2021. ápr. 13. 07:54
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Már mi is idősebbek vagyunk, de pont 10 év korkülönbség van köztünk. Voltak furcsa időszakok, mert mikor én 10 évesen még pónikkal meg mindenfélével játszottam, ő már főiskolára járt és éppen külföldön dolgozott,felnőtt volt. Most ő 33 éves, én 23 és szépen összenőttünk, nagyon szeretjük egymást és jól kijövünk.
2021. ápr. 13. 08:07
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
Mi úgy vagyunk, hogy a bátyám 26, én 16. Fura volt kiskoromban, visszanézve állandóan a nyakán voltam, ha más átjött hozzá égett a feje miattam szerintem. Ha leült a gép elé akkor néztem ahogy játszik, de ahogy lassan felnőttem egyre kevesebbet lógtam rajta és az utolsó pár évben amíg még otthon lakott kb semmit nem csináltunk együtt. Sose volt rossz kapcsolatunk, de szerintem nehéz volt neki hogy ennyivel kisebb voltam. Most már nyilván nincs ezzel gond, beszélünk néha és elvagyunk egymással, de én senkinek nem ajánlom hogy ekkora korkülönbséggel vállaljon gyerekeket mert egyikőjüknek sem jó. A nagynak nyűg a kisebb, a kicsi meg nem nagyon tud mit csinálni a naggyal mert ő meg már rég kinőtt belőle. Ha van több gyerek, mondjuk 3-4 és úgy van 10 év korkülönbség a legnagyobb és a legkisebb között azzal szerintem nincs baj, úgy más, de ha csak ketten vannak akkor ekkora korkülönbség nagyon nem előnyös.
2021. ápr. 13. 08:10
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeim 27, 20, 11 évesek és fiúk. Semmi probléma sincs köztük. A legnagyobb és a legkisebb imádják egymást. A kicsin nagyon meglátszik, hogy két nagy tesója van. Már oviban is sokkal nagyobb volt a szókincse. Olyan kis koravén fajta.
2021. ápr. 13. 08:33
 20/23 anonim ***** válasza:
77%
27 vagyok, a hugom 17, jol kijovunk egymassal, bar kozos temaink csak nyogve vannak, ket teljesen kulonbozo generacio vagyunk, ami miatt a szuleink is maskepp neveltek minket, amiert nagyon haragszom, es nagy lelki sebeim vannak.... En soha de soha nem vallanek ilyen nagy korkulonbseggel gyereket, oltari onzoseg a szulo reszerol. Utalom erte a szuleim. Nekem biztosan nem ilyen nagy korkulonbseggel leaznek gyerekeim. Ha nem jon ossze az elso utan 3nagyon max 4 even belul, akkor hagyom, es inkabb egy boldog egyke lesz. Regenyt tudnek irni errol, de nagy vonalakban ennyi.
2021. ápr. 13. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!