A húgom válla tele van harapásokkal mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam meg a harapásokat a vállán és könyörgött, hogy ne mondjam el anyuéknak, de én mégis aggódok mert nem kéne engednie, hogy harapdossa valaki még akkor sem, ha a pasija, de húgomnak sem akarok keresztbe tenni.2021. jan. 9. 13:12
1/44 anonim válasza:
Ha nem direkt van ott, tehát nem azért mert erre izgul, akkor simán lerúgnám az elkövető veséjét, de nem hoznám szégyenbe a szülők előtt.
2/44 anonim válasza:
mi baj van azzal ha a pasija harapdálja? ha valaki erre izgul, miért ne?
3/44 A kérdező kommentje:
Azt mondja ő is akarta, de én akkor is abszurdnak tartom, mint valami elcseszett Drakula filmben
2021. jan. 9. 13:23
4/44 anonim válasza:
es akkor mi van ha szerinted abszurd? gondolom o se szol bele abba, hogy neked milyen fetiseid vannak
hany eves vagy?
5/44 anonim válasza:
Kérdező, nézzél utána mi az a vámpír szex. Attól, hogy te csak a vanília szexet ismered, arról nem a húgod tehet. Legtöbb ember még tejszínhabbal sem meri bekenni magát szex közben, nem hogy véres dolgokat próbáljanak ki, vagy vérre hasonlító dolgokkal kísérletezzenek, mert felizgatja őket szexben.
6/44 anonim válasza:
#1. Azért ilyet nem szabad csinálni! Legrosszabb esetben is egy kis karc ott marad a vállán, de az elkövetőtnek ne bazd el az élet egy ilyennel...
7/44 anonim válasza:
#6. hát pedig, de!
Ha valaki a húgomat engedélye nélkül harapdálja, azt széjjel gyepálom... Nem érdekel, hogy “csak kis karcolás marad ott”.
Viszont ha ez közös megegyezés alapján megy, akkor természetesen a magánügyük.
8/44 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy 16 éves. Én 19 vagyok. Szerintem elég abszurd megharapni valakit, főleg arra élvezni
2021. jan. 9. 13:40
9/44 anonim válasza:
5
Mondjuk a 2 dolog közt azért van egy elég nagy átmenet..
Mennyi idős a hugica? Nálam ettől függene a dolog..
10/44 anonim válasza:
Na ha a 16 évesemet harapdálnák,akkor én is lerúgnàm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!