Mennyire lehet elkeseredett a nővérem hogy összejött egy nőgyógyásszal?
Karácsonykor mutatta be a pasit, igazán nem értem mit eszik rajta.
A pasi olyan komor, okoskodó humora van. Tapadós is, sokat fogdosta, meg bókolgatott neki. Mindig mindenkivel jópofizik. Rémes egy pali... ja és megjavította a fürdőszoba kilincset 2 nap után csak hogy bosszantson!
Nagyon elkeseredett lehet amiért kifogott egy tanult, humoros hapsit, aki annyira imádja, hogy folyton rajta van a keze, és a családdal is barátságosan viselkedik. Az meg, hogy orvos létére a házkörüli javítgatások se derogálnak neki, hát az már tényleg mindennek a teteje.
Sajnálom szegény nővéredet, nagyon rossz lehet neki. Gondolom egy világhírű agysebész professzort szeretett volna, de nem volt kéznél, ezért fanyalodott a nőgyógyászra. Én is hasonlóképpen jártam, Harry herceghez szerettem volna hozzámenni, de csak egy szaros fogorvos nézett rám :( el is bújok szégyenemben a nővéred mellé a kudarcgödörbe, hogy elássuk magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!