Férjem testvére hazudott?
Férjem testvére két hónapja kért kölcsön 300 ezer Ft - t. Azt mondta a lakáshitel törlesztéssel vannak megcsúszva a feleségével.
Férjem szó- és gondolkodás nélkül ott helyben utalt is nekik.
Karácsonykor átmentünk hozzájuk: új óra, új cipő, új laptop... Teljesen egyértelmű volt, hogy mire költötték a kölcsönt.
Azt nem értem, miért nem éltek a moratóriummal. Ezt nem kérdeztem meg tőlük, mert nyilván kellemetlen helyzetbe kerültek volna, meg férjem is, így inkább nem szóltunk, csak itthon, egymás között beszéltük meg.
Egyikőnknél nincs még gyerek, de ettől függetlenül érdekesnek látom ezt a hazugságot, mert nem így ismertem meg a sógoromat.
Elvileg a kölcsönt visszakapjuk, amint tudják, megadják. Férjemen látom, nagyon el van keseredve, ő is csalódott mert szó nélkül a testvére és felesége segítségére kel, szó nélkül.
Én reagálom túl, hiszen azt csinál a kölcsönpénzzel, amit akar, vagy azért igazam van, és ez problémás hazugság volt? Férjemnek hogyan tudnék segíteni?
Ezt hogy kell elkepzelni? Atmentetek hozzajuk, ok meg elkezdtek mutogatni, hogy "jaj, most vettunk uj cipot..orat.." !
Amugy 300 ezer kb egy normalis laptopot takar csak..nem fer bele egy jobb ora, cipo...
Mindenesetre, ha visszakapjatok, akkor annyira nem fontos, hogy ok mire koltottek el. Lehet ezekre a dolgokra volt szukseguk, de attol tartottak, hogy ilyesmikre nem adnatok csak ugy oda 300 ezret. Ez is megeshet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!