Féltem a húgomat (?)
Szerinted van bármi beleszólásod? :D
Húúú, akkor nagyon tévedsz. A hugicád vszeg már széttette a lábát, vagy hamarosan szét fogja. Aki szexelni akar az kortól függetlenül is megoldja.
Ezzel nem azt mondom, hogy helyes - 15 évesen mindössze a hormonok dolgoznak benne és vszeg jól át is fogja ejteni a csávó -, csak, hogy ezek a tények.
Amennyiben elmondod anyudéknak - ez a te döntésed - és ők eltiltják, csak rosszabb lesz. Parkokba meg ki tudjá hová fognak járni, hogy együtt lehessenek és elindul egy szép hazugságlavina. :(
Sajnos ilyen a nagytesó élet ha van egy hugod.
De sajnos bele kell törődnöd és magaddal foglalkoznod.
Nézd fordítva az esetet, ha neked lenne lehetőséged egy 10/10-es modell kinézetú csajjal együtt lenned akkor mennyire érdekelne az hogy a tesód szerint nem helyes és fél hogy csak kihasznál?
Na kb pont ennyire számít hogy most aggódsz érte vagy sem.
Utolsó vagyok:
Plusz mivel lenne jobb ha most egy pelyhespötsű 14-15 évessel lenne aki a világáról nem tud annyira éretlen de azért dugni akar mert ki akarja próbálni és 1 hónap múlva már más csaj lesz "élete szerelme"?
17-es:
Még mindig 100-szor jobb a hormonozás mint ha a szokásos "megszakításos" védekezéssel tolnák ha nem akarnak gumit...
Szerintem nem sok mindent tudsz tenni. Ha nagyon erőlteted, akkor csak rosszabb lesz a helyzet.
Amit én csinálnék, az az lenne, hogy írnék egy listát arról, hogy mi baj lehet. A húgomnak külön kiemelném, hogy
1) bármikor mondhat nemet. Szex közben, szex előtt, szex után, a százezer forintos nyaraláson, ha valamihez nincs kedve, ha valami nem olyan, mint ahogy elképzelte, akkor mondja azt, hogy állj, nincs hozzá kedvem.
2) Fontos, hogy ne menjen a tanulás rovására. Ha úgy érzi, hogy nincs energiára valamire, akkor is mondhat nemet.
3) Nagyon fontos, hogy védekezzenek. Nemibetegség szűrésre menjen el a férfi (és ha volt szex, akkor a húgod is), mielőtt lefekszenek. A legjobb, ha gumit húznak. Sose szexeljenek védekezés nélkül. Tudja, hogy be kell mennie a nőgyógyászhoz felíratni a 72 órás tabit (lehetőség szerint azonnal, mert a tabletta hatásfoka minden nappal csökken).
4) Tudja, hogyha bizonytalan akkor veled bármit megbeszélhet. Ha baj van, akkor a szüleidnek is szólhat, mert mindannyian az ő érdekét fogjátok nézni.
Szerintem ne magán a kapcsolaton tipródj,hanem beszélgess a hugival.
Mindenképp beszéld á vele a védekezést,a szakítást,az érzelmeket,a pettingelés, egyszerűen minden ilyen dolgot.
Persze,ez normál esetben nem a te dolgod lenne,de ha szereted,akkor legyél férfi és jó tesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!