Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tegnap rányitottam az öcsémre...

Tegnap rányitottam az öcsémre amikor “azt” csinálta. Mit tegyek, hogy nézzk a szemébe? Ő 10 éves......

Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 11:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy, csinálj úgy mintha mi sem történt volna. Ezzel hozod őt a legkevésbé kínosabb helyzetbe.
2020. dec. 23. 13:50
 12/27 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudsz kopogni nem tanultad meg van is miért szégyellni megad.
2020. dec. 23. 13:50
 13/27 anonim ***** válasza:
82%
Természetes dolog, nem kell vele foglalkoznod. Csak felejtsd el és csinálj úgy mintha nem történt volna semmi, tudasd vele hogy nem csinált semmi rosszat. Persze ne úgy hogy ezt elmondod neki csak egyszerűen viszonyulj hozzá úgy mint eddig. Ha esetleg nagyon rosszul érzed magad kérj tőle bocsánatot hogy kopogás nélkül mentél be, és legközelebb KOPOGJ.
2020. dec. 23. 14:07
 14/27 anonim ***** válasza:
38%
A #2-es jol leirta.
2020. dec. 23. 14:12
 15/27 anonim ***** válasza:
14%
Fantasztikus, lassan már egy szülőnek is úgy kell könyörögni, és lemenni kutyába, hogy egyáltalán bemehessen a gyereke szobájába, csak mert az 10 évesen már a f.... veri. A testvér meg ne is álmodjon ilyen kegyről, hogy beléphessen eme szentélybe. Nevetséges. Én Recsi Öcsinek hívnám innentől.
2020. dec. 23. 14:16
 16/27 anonim ***** válasza:
90%
#15 nem arrol van szo hogy nem mehet be, hanem hogy k o p o g j o n
2020. dec. 23. 14:20
 17/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem írta a kérdező h ő milyen nemű. Simán lehet h egy szobában laknak.
2020. dec. 23. 14:22
 18/27 anonim ***** válasza:
89%

Nem arról van szó, "le kell menni kutyába és könyörögni kell", hanem arról, hogy igenis mindenkinek szüksége van magánszférára, még egy 10 éves gyereknek is. Egyébként már egész kisgyermekkortól normális, hogy a gyerek elkezdi felfedezni a saját testét, persze akkor még nincs tudatában annak, hogy éppen maszturbál. "Recsi Öcsinek" hívni ezekután pedig nemcsak bunkóság, hanem ezzel megszégyenítenéd egy olyan dolog miatt, ami igazából természetes... Kopogni meg egèsz egyszerűen illem kérdése ès az ilyen kínos helyzeteket is megspórolhatjuk magunknak. A saját szobájában pedig mindenki azt csinál, amit akar.

2020. dec. 23. 14:25
 19/27 A kérdező kommentje:
KOPOGTAM! Mivel nem válaszolt senki így bementem.
2020. dec. 23. 14:28
 20/27 anonim ***** válasza:
95%
Ha kopogtál és nem válaszolt, akkor tegyetek úgy, mintha semmi sem történt volna. Ha nem kopogtál volna, akkor ott abban a minutumban kellett volna elnézést kérned. Így másnap már kár rajta agyalnod.
2020. dec. 23. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!