Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ilyen visszamaradottak...

Miért ilyen visszamaradottak az öcséim?

Figyelt kérdés

Van 3 féltesóm, egy 15 éves egy 12 és egy 9. Mind fiú. Állandóan piszkálják meg hisztiztetik egymást, a 15 éves azt élvezi ha kitolhat a többivel és kegyet gyakorolhat rajtuk, a 12 éves ugyan ez csak a legkisebb felett. Van, hogy mennek a házba és olyan hangokat adnak ki mint egy elmegyógyintézetbe. Aludni nem lehet tőlük mert állatok. Mindegyik levan maradva minimum 3-4 évvel. Már elegem van belőlük. Engem mind a 3 felemel és felnéz rám. Faterék már nem tudnak rájuk hatni, van mikor nekem kell helyreraknom őket, mert rám hallgatnak.

De olyan szinten kikészítenek idegileg, hogy inkább már nem is köszönök nekik és átnézek rajtuk mint ha semmi sem történne. Bedugom a fülhallgatót azt mondjad..

2020. dec. 17. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

Mert még kicsik, gyerek esek, a nagy bolondozik a többivel mert ők meg pláne kicsik, fiúk ilyenek, később érnek

Azt viszont nagyon ellenzem hogy neked kell a szülő helyett nevelni, elvégre nem a te gyereked és nem is neked szülte az anyuka, hanem magának és a párjának..

2020. dec. 17. 13:24
 2/8 Savlekotő ***** válasza:
70%

Nem kamaszkorba kell észre venni hogy gyerekek vannak otthon,nevelni kell

szüléstől,foglalkozni vele,az meg nem a beteszem a tablet elé hogy 8 percig se zavarjon .. Gyanítom hogy dudvaként nőttek fel,veszett fejsze nyelei..

2020. dec. 17. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:
23%

Nem fogyatekosok, es nincsenek visszamardva, kulonben mar reg orvostol-orvosig jarkalnatok, hiszen az ovodanak-iskolanak kotelessege a szulo fele jelezni, ha baj van.

Fiuk, ez ilyen. Probald ignoralni oket, menj be a szobadba, zard be az ajtot.

Mondjuk a szulok fegyelmezhetnek oket jobban, ez az o dolguk lenne.

2020. dec. 17. 13:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen eléggé el lettek kényeztetve. Mindenkinek van a házban telefonja, számítógépe, faterék mindent megpróbálnak megadni. Nem én nevelem őket. Lemaradt 19/F
2020. dec. 17. 13:33
 5/8 anonim válasza:
57%

Fenéket veszett fejsze nyele!

Te döntöd el.Én a 70 éves nagymamámra nem mondanám soha hogy veszett fejsze nyele.Kibírhatatlan néha.Senkire nem hallgat,makacs és mindenki kerüli a kibírhatatlan személyisége miatt!70 éves!Én eldöntöttem hogy változtatok,és te is eldöntheted hogy változtatsz,és minden tőled telhetőt megteszel.Nagyon sok idő és türelem,és mérhetetlen szeretet kell!Az emberekre nagy hatással van hogy hogyan viszonyulnak hozzájuk.És képzeld,kezdek észrevenni kicsi változásokat a 70 éves nagymamám személyiségével!Gondolj bele,egy gyereknél ez mennyivel könnyebb.A gyerek felnéz rád,és hisz benned.Nagy hatással vagy rájuk,ki kell használnod.Lehet hogy ez nincs rendjén,mert a szülők dolga lenne,de ez most a te felelősséged!Róluk van szó,a jövőjükről.Te tudod őket kirángatni a mocsárból.HAJRÁ!

2020. dec. 17. 13:37
 6/8 Savlekotő ***** válasza:
40%
Előző a gyerekek ma dudvák mer minden fontosabb náluk,nem a tesók tanárok szomszédok dolga gyereket nevelni,könnyű felvenni a csépét,de a macera nem kell ez már sajnos tömegesen meghozta a gyümölcsét már az első osztályban nem lehet bírni a sok neveletlen dudvával,aki sok esetben az alapvető vécé használatot se ismeri mert otthon le se ... ják..
2020. dec. 17. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Azt szeretném megkérdezni hogy ezt neked sikerült megállapításani hogy le vannak maradva x évvel? Mert ezt valószínűleg az iskolában már hamarabb észrevették volna.. (nem kötekedésből kérem, csak kíváncsi vagyok)
2020. dec. 17. 14:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen. A visszamaradottságot úgy értem, hogy nem a korukhoz megfelelően viselkednek. Néha olyanok mint egy óvódás. Bár lehet én felejtettem el milyen gyereknek lenni.
2020. dec. 17. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!