A nővérem miért érez késztetetést hogy kerítőnőt játszon? És miért nem érti hogy én tök jól elvagyok így?
Én azt mondanám, hogy alakulóban van egy új párkapcsolatom, vagy valamilyen ultimátumot adnék neki, hogyha nem fejezi be akkor ez lesz. Az a baj, hogy a nővéred tök hülye és azt hiszi, hogy itt ő a nagy jótevő aki megment a magánytól, miközben csak kellemetlenséget okoz, szerintem nem sok eszközöd van ellene ha a szép szót nem érti.
Ha nem lehet semmiképpen sem szót érteni vele akkor visszafognám a kapcsolattartást és egyáltalán nem beszélnék vele az alkalmikról meg a párkapcsolatokról.
Neki van kapcsolata? Ha igen, akkor valószínűleg azért, mert neki az kellett és ezért neked is azt a jót akarja. Gyereknek néz, aki nem tudja eldönteni, mi a jó neki. Majd ő megmutatja. Pár év múlva már te fogod kérlelni, hogy segítsen, (ha nem találsz).
Van gyereke? Ha van, akkor szintén az előbbi.
Ha nincs, akkor helyette "kell" szülnöd, ezért akarja.
Én teljesen megértelek Kérdező, és nem fogod tudni teljesen leállítani ezt a vágyát. De nem vagy köteles elmenni a randikra. Én mondjuk tuti elmennék, rövid az élet. Ha az elsőn nem szimpi a csávó, akkor nem vagy semmire kötelezve. A szexkapcsolatban ez nem lehetne probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!