Miért akadt ki ennyire a húgom ezen?
Megbeszéltük még nyáron a családdal hogy nem utazunk el a tanyára karácsonyozni idén együtt, de végül most utolsó pillanatban úgy döntöttünk hogy mégis, mert máshogy nem tudjuk megoldani, de a húgom nem tud jönni, mert beteg, és ezért anyu nem akar vele takálkozni, nehogy miattunk kapja el a covidot. Ma felhívtam, hogy végül úgy döntöttünk hogy elutazunk a tanyára, de ott nincs wi-fi, csak vezetékes, úgyhogy majd csak azon tudunk beszélni ( holnap utazunk és ott leszünk karácsony után is még).
Ő teljesen kiborult, sírni kezdett hogy nem ezt beszéltük meg, és hogy ez így nem fair. Nem értem mi volt neki ebben ennyire kiakasztó! 21 éves és a nagymamánk lakásában él fenn Pesten, mert ő örökölte meg! Ti értitek mi akadt ki ennyire?
Én nekem helyettekben lesülne a pofámról a bőr.
Szeretett ünnepén magára hagyjátok a hugod mert beteg, és nem értitek miért szomorú?
Az szép! Krónikus betegséggel egyedül hagyni a szeretet ünnepén!
Nektek aztán vastag bőr van a képeteken! Maradjatok ott a tanyán szart lapátolni közben ássátok el magatokat jó mélyre.
Véleményen szerint jogos a kiakadása és ti nem vagytok jó család. Szedjük össze:
1. Nem ezt beszéltétek meg.
2. Krónikus beteg, ami mint írtad, nem covid, tehát semmivel sem fertőzőbb ezen a téren nálatok. A pandémiapara így nem állja meg a helyét.
3. Krónikus beteg és otthagyjátok majdnem egy hónapra. Ez akkor még szomorúbb, ha mellé tudjátok, hogy karácsonyig sem gyógyul meg.
Összefoglalva: otthagytátok, mint macska a szarát és ezek után jön a vállvonogatás, hogy nem értitek, mi baja van? Megmondom, az a baja, hogy rájött, mekkora szemétláda családja van.
Szerintem itt mindenki rosszul értelmezte a kérdésben leírtakat. Szerintem a hug krónikus beteg és az anyuka azt nem akarja, hogy a többiek megfertőzzék a kérdező hugát.
Emellett is érthető a kiakadása. 21 éves, ha menni akar had döntse el ő.
A másik, hogy miért csak telefonon beszélhettek, ha van mobilnet munkához mindenkinek? A videó hívás miért nem fér bele?
Én megértem, hogy kiakadt. Amiatt gondolom még jobban, hogy te meg nem érted. Ebből is látszik mennyire szeretheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!