Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Barátnőm 1 hónap múlva tölti a 18-at, van egy bátyja. Ő csinálta neki anno a facebook fiókot és folyton belép, olvasgatja az üzeneteit. Véleményem szerint nem sok köze van hozzá, szerintem ez nem normális dolog, hiszen egy másik emberről van szó, akinek van külön élete. Nektek mi a véleményetek?2020. aug. 11. 17:27
2/9 A kérdező kommentje:
Azt fogom majd megcsinálni neki a napokban!
2020. aug. 11. 17:31
3/9 anonim válasza:
Részemről ez teljesen gáz és nekem egyáltalán nem férne bele, egyrésztről semmi, de tényleg semmi nem jogosítja fel arra, hogy más privát levelezését (még akkor sem ha a húga) olvassa, másrészt ez egy kicsit beteg szerintem.
Első körben szerintem is azonnali jelszó csere lenne az ideális, második körben pedig a kedves testvérrel kéne közölni, hogy ezt fejezze be.
4/9 anonim válasza:
Ez nem oké. Még szerencse hogy kiderült, így tudsz tenni valamit.
5/9 anonim válasza:
Mutasd meg neki, hogyan kell jelszót cserélni. Ne te cseréld neki. Hadd legyen önálló.
6/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy tudtam róla, még mielőtt a lánnyal összejöttünk, ezért mi megoldjuk a mi beszélgetésünket titkosítva, de mégiscsak zavaró ez a dolog nyilván.
2020. aug. 11. 20:16
7/9 anonim válasza:
Egyébként onnantól kezdve, hogy a párod felszólítja a bátyját, hogy ne lépjen be a fiókjába, hiába ő csinálta a felhasználót, hiába tudja a jelszót, akkor is törvényt sért vele, ha belép. Azé a fiók, akinek a nevén van
8/9 anonim válasza:
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy fel kellene jelenti, hanem csak a törvény által mutatott morális alapra hívnám fel a figyelmet. Ez abszolút nem normális és nem is megengedett
9/9 anonim válasza:
Szimplán megkell változtatni a jelszót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!