Mit tegyek?teljesen kivagyok...
Van egy öcsém,imadjuk egymast(felnőttek vagyunk mind a ketten)nagyon szoros a kapcsolatunk ténleg ritka amit a szüleim mimdig mondnak is meg hogy mennyire örülnek neki.
A gond az hogy az öcsémek(kollegaival)jottek volna hozzánk a házunkat lefestenni(kivulrol)viszont allandoan halasztottak hogy jövőhét aztan meg egy hét ennek már 3hete..3napja irtam neki hogy legyszives beszeld meg a főnökoddel hogy akkor mikor jöttök es akkor mondta hogy jovohét elmennek kirandulni es csak utána.Na en teljesen kiborultam hogy már megin 2hét(közben a párom is minden nap kerdegeti h mikor jonnek meg ienek vele is sokat veszekedtem ez miatt)hivtam a paromat sirva hogy ez ma nem normalis igy hogy mivel csalad lehet a fönöke nem latja benunk a péntt(kaptunk akciot)es ezér tologat minket,hirtelen elborult az agyam es megirtam neki hogy szedjek ossze a cucaikat(azokat mar 3hete idehoztak)es hogy koszonom de nem kell mer en ezt igy már nem birom a tobbi munkas miattuk csuszik mer ok nem csinaltak meg es lekellet mondani masokat..hirtelen volt már banom..az öcsém olyab szinten felháborodot ram hogy azóta nem nagyon beszel velem,bunkó es megsértve érzi magat.
Hibás vagyok tudom jol mar bocsanatot kértem tőle hogy elküldtem oket...de akkoris bunko es mérges ram.
Nekem ez annyira de annyira fáj..mit tehetek?
Ő nem érzi hibásnak magát?
Nem teljesen ingyen dolgoztak volna.
Illetve a testvéred is megérthetné, hogy a többi munkát elvégző szakembert is tologatnod kellett miattuk.
Neki kellett volna bocsánatot kérni, nem csak neked.
Nem ő nem érzi hibásnak magát mert hogy nekunk akart jót.
Nem dehogy lett volna ingyen,csak akciosan.
Anyummal is oszeveszet mer o nekem adott igazat.
En tudom hogy nem ő mondja meg hova mennyenek de nagyon jo kapcsplatba vannak a fönökevel,haverok szinte..
Az hogy else fogadta a bocsánatkéresemet..engemez bánt
Semmit. Neked volt igazad.
Ha "segítenek", akkor teljesen jogosan mondják, hogy nem most, hanem jövőhéten. Aztán akkor mondjuk még egyszer űátütemezhetik (nem illene). De ők ezt a határt is átlépték. Ők ígérgettek neked, de nem tartják be, és hátráltatják a munkálataitokat, pedig fizetnétek érte. Tedd őrzött helyre a cuccaikat, amíg érte mennek, és hívj másik csapatot, ha kell, akkor sajnos több pénzért. Az öcsédről meg vond le a következtetést segítőkészség tekintetében!
Kívülről csempeztek??
Ez felujitas, itt laktok vagy bekoltoznetek??
En csak olyanon akadok ki mondjuk, aminek a mukodese fontos. Pl most egy rossz csap..csaladtag majdnem hónapja cseszik szolni nekk, most mar szolunk mi...
Vagy auto ott allt hetekig, de nem csinált vele semmit a csávó...
Nyugodj meg. Ha lakást újítotok fel, ez nagyon fontos. Nekem tavaly januárban ígérte a villanyszerelő, hogy március elejére kész lesz. Júniusban még hitegetett, hogy "jövőhéten jön". Akkor már elküldtük a pitsába, lehet hamarabb kellett volna. De pont ugyan ez volt az ablakossal, a festővel, meg az áccsal is.
Ilyenek ezek a melósok sajnos. Nem érdemes felhúzni magad. De megalázkodnod sem kell, mert amúgy neked van igazad.
Nem hanem építkeztunk es a teraszt csempezzuk majd eccer valamikor...
Igen tudom higy sajnos ezek a munkások ilyenek de itt arrol szó hogy a sajat öcsém es ő van rám felcsesződve,nekem ez fáj..meg az hogy telleg ugyvoltam vele hogy a nyár vegere kész minden es johet a pihenés de nem jon ossze
Neked volt igazad.
Tedd túl magad rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!