Milyenek a jó testvérek? Sose veszekednek?
Figyelt kérdés
Vagy attól, hogy 2 testvér veszekszik néha vagy általában, attól meg lehetnek jók?#testvér #Jó testvérek
2020. júl. 20. 23:11
1/5 anonim válasza:
Természetesen annak ellenére, hogy veszekszenek, még lehetnek jó testvérek. Teljesen normális, ha eltérő a véleményük egy-egy dologról, és ebből akár veszekedés is alakulhat ki.
Személy szerint úgy gondolom, hogy azért jó a veszekedés, mert utána a megbocsájtás bizonyítja, hogy tényleg szereted a másik személyt (ez mindenféle kapcsolatra igaz) (:
2/5 anonim válasza:
Az emberek veszekednek. Barátok, testvérek, más családtagok... bárhol előfordulhat nézeteltérés, mert az embereknek különböző véleménye van, mindenki máshogy látja a dolgokat, és ebből alakulhatnak viták. De ez nem jelenti azt, hogy nem jó az adott kapcsolat.
Én is szoktam veszekedni a testvéreimmel, de ettől függetlenül jó velük a kapcsolatom.
3/5 anonim válasza:
Mindenen képesek vagyunk veszekedni a nővéremmel, de ennek ellenére bármikor számíthatunk egymásra.
4/5 anonim válasza:
Nekem jó a kapcsolatom a húgommal, sosem veszekedtem vele, lehet hogy a korkülönbség miatt, vagy nem tudom, csak 6 és fél év van köztünk. 21/F, ő most 14.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. júl. 21. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!