Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Megcsinálnátok ezt, a rossz...

Megcsinálnátok ezt, a rossz testvéri kapcsolat miatt? Lemondani az örökölt ház részről az államnak?

Figyelt kérdés

Örököltünk tesómmal ketten egy házat. A becsült értéke 22 millió. Nagynénénk meghalt, nem volt gyereke így mi ránk hagyta a végrendeletében. Tesóm és a szüleim mindenhogy azt akarják, hogy ajándékozzam tesómnak azt. De ő nem akarja kifizetni csak, hogy úgy adjam neki. Csak mert neki 3 gyereke van. Nem én kértem, hogy annyi legyen neki, azt sem hogy a semmire építkezzen.

Mindig is bántott engem, anyámékkal együtt, folyamatos veszekedés volt. Most hogy leszakadtam róluk, jön anyám hogy adjak erre arra pénzt a gyerekeknek. 26 vagyok, albérletben lakom, doktorit csinálom. Nekem nincs erre pénzem, hogy 10-20 ezres játékokat vegyek.

A tesóm mindenre képes, és már visszahallottam hogy hitelt vennének fel a ház részre.

2020. jún. 21. 19:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd meg mindenképp, ne add neki. Amilyen pénzéhes a tesód be fogja látni, hogy az eladás a legjobb döntés, ha nem tud kifizetni. Az ő érdeke is, hogy ne legyen elárverezve, akkor ő is kevesebbet kapna. Ha nem teljesen ostoba, akkor nem fogja ezt megvárni. Annyi a lényeg, hogy szilárdan állj ki magadért, ne hagyd, hogy manipuláljanak. Azt meg tojd le mit gondolnak rólad, ők a bűnösek. Egyáltalán nem jogos és nem is igazságos a követelésük.
2020. jún. 22. 12:08
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Harag lesz , de mond meg , hogy vagy kifizetik a te reszed vagy el adjátok és akkor fele fele arányban osztozni kell az áron és kész .

Amiatt lesz harag mert nem adod csak úgy semmiért oda a részed , de ne hagyd magad ...

2020. jún. 22. 16:56
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Állj ki magadért, ne add nekik. Ha eddig is bántottak, akármit teszel, ezután sem lesz jó a kapcsolatotok. Meg most őszintén. Számít az, hogy mit fognak szólni, mennyire fognak haragudni? Nem mindegy már?
2020. júl. 1. 06:53
 24/24 anonim ***** válasza:
Mi történt a hagyatékin?
2020. júl. 1. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!