Másnak is megvan az az érzés..?
Nálunk nincs ilyen, normális a testvérem.
Amellett a szüleink ismernek bennünket, tehát nem kell részükre semmilyen információ a megítélésünkhöz.
Na és?
Amit rám osztanak megteszem. Kicsit többet is, mert ez nekem is jó.
Ez verseny? Kell a rivalizálás?
Mutassa meg, hogy csinálja, csináljátok együtt, hogy te is tanulhass belőle (ez pszichológiai trükk: ha ő segít, nem lesz undok, de ha versenyezik az lesz)
Az élet sokkal jobb, ha együttműködve töltik. Vannak feladatok, amiket tudtok együtt csinálni? Ez segít abban, hogy látszódjon a másik máshogy csinálja.
Aztán ez is csak olyan dolog, hogy nem szólok bele, csak elmondom, hogy nekem ez jött be.
Lehet azt is játszani, hogy adod alá a lovat. Bizony Klára sokkal ügyesebb és gyorsabban és szebben is hajtogatja a ruhákat én meg nem. Ezért ma Klárának jár egy keksz.
Nálunk van ilyen. Mármint nálunk oda vissza-megy ez.
Én 19 ő 12.
Van, hogy egész nap én meg anyum csinálunk mindent, ő meg csak a szobába tv-t néz, vagy kint szórakozik az udvaron. Alapvetően nem zavar, csak akkor szoktam piszkálni azzal, hogy nem csinál semmit, mikor kötekszik (most kamaszodik, elnézem neki, mert én se voltam a legjobb kamasz ilyen házimunka téren).
Aztán van az, amikor ő segít anyunknak dolgokban, én meg a szobában vagyok, esetleg összepakolok mindkettőnk után, vagy csak a kutyákkal játszok udvaron. Ilyenkor meg azon szól be, hogy akkor ő csinálta a dolgokat- bezzeg amikor én csinálok mindent nem tűnik fel neki.
De van hogy együtt csináljuk a házimunkát, mert anya éjszakás volt és pihen,meg van, hogy csak úgy szoktunk együtt dolgokat csinálni.
Szóval nem vagyunk a legjobb tesók, de azért nincs bemocskolás.
De néha együtt érzek veled. Vagyis volt, hogy kinyaltam az egész házat, amíg szüleim dolgoztak, húgom meg pihent🙂 aztán délután feljött mamám és ő vette észre, hogy milyen rend van(apám nem vette észre, Anyu meg nem tette szóvá-ekkor még rosszabb volt a kapcsolatom velük, és ha nem csináltam meg valamit le voltam cseszve így a szűkcsaládi körben)
#9-es vagyok
*szóval nem vagyunk a legjobb tesók, de azért nincs bemocskolás, havi egyszer mikor összegyűlt a feszültség mindkettőnkben, akkor egy napig nem szólunk egymáshoz/piszkáljuk egymást, de aműgy imádjuk a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!