Mit csináljak, ha már elegem van?
A lényeg röviden az, hogy biszex vagyok és a bátyáim lehet sejtenek valamit, mert napok óta azt hallgatom tőlük, hogy a rövid hajammal leszbikusnak nézek ki, meg folyton mondogatják, hogy a fiúkat szeressem.
Az egész család homofób, viszont annyira nem gyakori téma ez azért általában nem zavar annyira, de mostanában egyre gyakoribbak a homofób megnyilvánulásaik. Egrészt nagyon zavar, hogy így szidják az összes lmbtq+ embert, másrészt félek, hogy tényleg rájönnek és megtudja az egész család. 110% hogy nekem onnantól itt nem lenne maradásom. Attól is félek, hogy bántanának, sokan mondják, hogy a homofób szüleik rájuk támadtak mikor megtudták.
Egyébként lehet ez bunkóság, de max, akkor akartam elmondani nekik, ha már befejeztem a tanulmányaimat, mert azután talán jobban el tudnám magam tartani, ha kidobnak.
"állítólag aki nagyon hangosan homofób, az csak addig ilyen, amíg nem ismer személyesen LMBT+ embereket. Ha egy közeli hozzátartozójáról van szó, akkor már egész más szemmel nézi a dolgokat."
Erre akartam utalni én is.
Ha jól látom, azt nem írtad, hány éves vagy?
Egyébként, sok lehetőséged nem nagyon van. Vagy mély levegő és előállsz a dologgal, vagy el kell viselned még, amíg nem tudsz függetlenedni valahogy. Más lehetőséget én nem látok.
(Vagy...Próbaképp legközelebb, mikor véleményed szerint sértőn fejezik ki nemtetszésüket az lmbt emberekről, mesélj arról, hogy neked van egy meleg "barátnőd", és nem is rossz ember...)
nagyon sajnalom hogy ilyen helyzetben vagy. te ismered a csaladod, ha gondolod hogy tenyleg kitennenek emiatt, en nem coming outolnek, maximum ha mar nem toluk fogguk. a homofob velemenyekkel meg probalj nem foglalkozni, sajnos a primitiv ostoba emberekre jellemzo ez a fajta viselkedes.
kitartast neked ❤️🌈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!