Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Meddig lehet ezt büntetlenül...

Meddig lehet ezt büntetlenül csinálni?

Figyelt kérdés
Tesóm néha olyan részeg, hogy nem tud magáról. Ilyenkor beül a kocsiba zenét bömbölteti. https://www.youtube.com/watch?v=L7To8qUWRjg ilyeneket. Szerintetetek van valami baja?
2020. máj. 7. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Addig amíg valaki meg nem unja, és kiveri a kocsiból előbb a tesódat majd a zenéjét. Meg is érdemelné.
2020. máj. 7. 19:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem vezet és a garázsban csinálja.
2020. máj. 7. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Miért kell ezért megbüntetni? Zavar valakit ezzel, mondjuk nagyon hangos a zene? Vagy csak Téged zavar az, hogy mit hallgat? Neki ez tetszik.
2020. máj. 7. 19:16
 4/5 Bellatrix:3 ***** válasza:

Részegen én is szoktam ilyeneket bömböltetni ez nem büntetendő. Más zenei ízlését meg ronda dolog fikázni. Nem veszélyeztetni se magát se másokat a zenével for f*ck sake.

Semmi baja csak ilyenkor, ilyen állapotba az ember érzelmei sokkal felfokozottabbak.

Én józanul is szoktam hasonló zenéket bömböltetni és most kapaszkodj meg eddig még senki nem szólt miatta.

2020. máj. 7. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Sztem egész egyszerűen lelki/érzelmi problémái lehetne.

Miért nem kérdezed meg Tőle, mi a baj, amiért depizik?

Lehet, szívügyi, nem tudhatod :-(

Piásan még rosszabb emlékezni a fájdalmas dolgokra és lehet, hogy Ő így dolgozza föl! Beszélgess vele!

2020. máj. 8. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!