Meddig lehet ezt büntetlenül csinálni?
Figyelt kérdés
Tesóm néha olyan részeg, hogy nem tud magáról. Ilyenkor beül a kocsiba zenét bömbölteti. https://www.youtube.com/watch?v=L7To8qUWRjg ilyeneket. Szerintetetek van valami baja?2020. máj. 7. 19:01
1/5 anonim válasza:
Addig amíg valaki meg nem unja, és kiveri a kocsiból előbb a tesódat majd a zenéjét. Meg is érdemelné.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem vezet és a garázsban csinálja.
2020. máj. 7. 19:09
3/5 anonim válasza:
Miért kell ezért megbüntetni? Zavar valakit ezzel, mondjuk nagyon hangos a zene? Vagy csak Téged zavar az, hogy mit hallgat? Neki ez tetszik.
4/5 Bellatrix:3 válasza:
Részegen én is szoktam ilyeneket bömböltetni ez nem büntetendő. Más zenei ízlését meg ronda dolog fikázni. Nem veszélyeztetni se magát se másokat a zenével for f*ck sake.
Semmi baja csak ilyenkor, ilyen állapotba az ember érzelmei sokkal felfokozottabbak.
Én józanul is szoktam hasonló zenéket bömböltetni és most kapaszkodj meg eddig még senki nem szólt miatta.
5/5 anonim válasza:
Sztem egész egyszerűen lelki/érzelmi problémái lehetne.
Miért nem kérdezed meg Tőle, mi a baj, amiért depizik?
Lehet, szívügyi, nem tudhatod :-(
Piásan még rosszabb emlékezni a fájdalmas dolgokra és lehet, hogy Ő így dolgozza föl! Beszélgess vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!