Nem bírom elviselni a bátyám barátnőjét, mit tegyek?
Bátyámmal, mikor 18 évesek lettünk, Pestre mentünk egyetemre és együtt költöztünk albérletbe. Neki most lett egy komoly kapcsolata, és oda is költözött hozzánk a lány. Nagyon nem jövünk ki jól, naponta veszekszünk, és a bátyám soha nem áll ki mellettem, mindig csitítani próbál, és hogy ne veszekedjünk. Ha nekem van igazam, akkor is azt mondja, hogy hagyjam, ne menjek bele ilyen vitákba, engedjem el, stb...
Mit tegyek, mert már elviselhetetlen a légkör? Én költözzek el? Nem nekik kéne, ha már é vagyok itt régebb óta?
L/21
Tudnál írni példákat, hogy min vesztek össze? Nem tudom elképzelni, hogy napi szinten min lehetséges. Köszi előre is.
Szerintem meg kéne beszélned a bátyáddal közösen, hogy mi legyen.
Ehez tenyleg tudni kell a konkret okokat, miken vesztek ossze?
Ki az aki altalaban ratamad a masikra? Mi zavar a lanyban?
csaj is fizeti a rezsi és a lakbér rá eső részét?
amúgy igen, költözz el, nyilván nekik is kényelmetlen, párként a tesót kerülgetni!
Ha " csak" olyan dolgokon, hogy nincs meg a felosztás pl. A házimunkában akkor tök jogos még orvosolható lenne.
Ha nem fizet bele a rezsibe stb, amíg neked nem kell plusz helyette fizetned akkor azért mindegy, mert relatív " bátyád eltartja" ha nekik így ok akkor legyen így
Sokan még eltartarják magukat nem talpra esettek, mint te. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!