A hugom csak eltaszit magatol. Mit tegyek?
15 eves most eli a kamaszkorat es eleg sokszor csinal olyan dolgokat amik nem helyesek, en ilyenkor mindig elmondom vagy elmondtam a velemenyem de nem szidaskent. Mostmar olyan lannyal baratkozik akivel nekem egyaltalan nem jo a viszonyom es neki mondja mennyire szereti engem meg csak lenez ugy beszel velem mint egy kutyaval es csak mert bekoptem egyszer hogy cigizik mar olyanokkal fenyegetozik hogy tonkreteszi a parommal a kapcsolatom.
En nagyon szerettem/szeretem ot de faj hogy igy eltaszit es ilyen szemet ellenem es lassan mar oda jutok hogy akkor hagyjuk egymast beken orokre.
Szerintetek mi lenne a helyes? Jo nyilvan lehet enis jol elb*sztam hogy nem kellett volna mindenben beleszolni de csak a jot akartam.
Nyugodj le, és ne hisztizz!
"fenyegetozik hogy tonkreteszi a parommal a kapcsolatom" Hogyan? Elszereti a pasidat? vagy téged állít be qrvának, és a pasid meg elhiszi? Akkor nem kár érte.
"en is jol elb*sztam hogy nem kellett volna mindenben beleszolni" Itt a lényeg. okosabbként, idősebbként osztottad az észt, de most nem kell neki. Eddig tekintélyed volt előtte, de most ez kopik. Eddig a hugi azért hitte el a dolgokat, mert tekintélyed volt. Most neki a saját tapasztalásából kell rájönnie, hogy milyen sokszor van igazad, és akkor majd (HA!) már a beléd vetett felnőttes bizalom miatt fogja elfogadni a tanácsaidat. Bírd ki! nem vagy az anyja.
"de csak a jot akartam" Ja-ja, meg van egy út, ami ezzel van kikövezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!