Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tudom hogy nem egy kedves...

Tudom hogy nem egy kedves dolog, de megtettem. Most ezek utàn mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A húgom nemsokára 16 lesz. Tegnap mikor bementem hozzá mert picit túl hangos volt a zene láttam hogy sír, és naplót írt az ablakában ülve. Mondta hogy ne kérdezzem, de tudom a naplójába mindent leír. Ezért úgy döntöttem hogy este, mikor már alszik, bele olvasok egy picit visszamenőleg. Kiderült hogy nagyon szerelmes egy srácba, de elmondta és szerinte nagyon nagyon beégett és csak rontott a helyzeten. De én ismerem ezt a srácot, beszéljek vele? Hozzak nekik össze titokban egy randit? Azt szeretném hogy boldog legyen a húgom, mit tegyek? 20/F

2020. márc. 14. 01:00
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

En pontosan ebben a korban vagyok mint a hugod es szemely szerint en nem orulnek neki ha a batyam osszehozna egy talit a kiszemeltemmel. Nagyon kinosan ereznem magam.

A naplojaba sem kellett volna belolvasnod szerintem, bar tudom hogy jo szandek vezerelt.

Azt javaslom amit az elottem iro,tamogasd mutasd ki neki hogy szereted es hogy rad szamithat barmikor. Hidd el tullep majd a sracon.

2020. márc. 15. 14:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem szabad beleavatkozni érzelmi ügyekbe.

Vagy megy magától a kapcsolat, vagy elhal. Jön a következő.

Kétszeresen aláznád porig a húgodat:

1/ beleolvastál a titkaiba, vájkáltál a lelkében, a személyiségében;

2/ Ráadásul ki is szolgáltattad annak, akibe viszonzatlanul szerelmes.

A végzetes következménye pedig az lenne, hogy elvesztenéd minden bizalmát, megutálna téged egy életre.

2020. márc. 22. 12:37
 13/13 anonim ***** válasza:
14%

A hugod helyeben letordelnem az ujjaidat amivel hozzanyultal a szemelyes cuccomhoz. Meggyujtanam es elszivnad mint egy cigit te... Komolyan ellopod a holmijat es belekontarkodsz az eletebe...

Ha az en batyam lennel ott tennek alad ahol tudok. Kifurnalak. Megalaznalak!

2020. márc. 22. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!