Miért nem követ vissza a tesóm?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy lány tesóm, akinek szintén van instagramja. Privát a fiókja, és be akartam követni, ezért kértem. De ő nem igazolta vissza, aztán egyszer már szóban is mondtam neki, hogy miért nem. Szerintetek miért lehet ez? (Bocsi ha kicsit össze-vissza beszélek, még korán van, és bocsi hogy ilyen fölöfleges dolgokon lamentálok).2020. febr. 16. 09:19
11/22 anonim válasza:
Így tényleg csak találgatni lehet. Másik tesó felnőtt, más a posztolási stílusa mint neked? Én kamasz rokonokat nem szoktam követni, sokan naponta többször posztolnak instagramon és őszintén szólva nem érdekel 🤷🏼♀️ ha megengeded a követést rokon esetén olyan elvárt, hogy kövesd vissza
Kérdezd meg újra a tesódat.
12/22 anonim válasza:
Élj a valóságban. Ha tudni akarod, mi van vele, beszélgessetek. Jó cucc, hidd el.
13/22 anonim válasza:
Jól van na, azért ne kapj már agyvérzést. :D
14/22 qkker1 válasza:
"Nem kell nyelvtan segítség, egyrészt egyesem van nyelvtanból"
Erre nem lennék büszke!
15/22 A kérdező kommentje:
#16 már miért nem? :D
2020. febr. 16. 11:15
16/22 A kérdező kommentje:
Jaa, most jutott eszembe, Magyarországon fordítva van. Tehát az én egyesem ottani ötösnek felel meg
2020. febr. 16. 11:17
18/22 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy ötössel nem dicsekednék, nem sok értelme lenne :)
2020. febr. 16. 13:06
19/22 anonim válasza:
Ez most komoly ? Az bánt hogy nem követ az instán,látszik hogy tényleg gyerek vagy .
20/22 anonim válasza:
Német nyelvterületen az egyes a legjobb jegy, viszont ha németül tanulsz és abból egyes (=legjobb) vagy, az még nem jelenti, hogy magyarul is jól tudsz írni. Sőt, mint látjuk, nem tudsz.
Inkább ezzel foglalkoznál, nekem is németül kellett tanulnom mindent középiskolában, de ettől még a magyart is tudni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!