Elmondanátok a féltestvéreteknek hogy ki az igazi apja?
Figyelt kérdés
Van egy idősebb testvérem, és az anyukánk közös csak. Az anyám első házasságából van a testvérem. Anyám második házassága az apámmal volt, majd ők is elváltak. Miután elváltak, apu elmondta nekem amolyan titokként, hogy a tesóm apja nem anyám első férje hanem valaki más, meg is nevezte. Nem is hasonlít a tesóm anyám első férjére egyébként. A tesóm már 30 éves elmúlt, és az az ember akit az igazi apjának hisz nem tartja vele a kapcsolatot mióta anyámmal elvàltak. A tesóm odament a házához, és mondta neki anyám első férje hogy menjen el mert nem ő az igazi apja. Most teljesen össze van zavarodva. Anyám nem mondta el neki soha, viszont én tudom a titkot. Úgy érzem kötelességem lenne elmondani mert joga van tudni az igazságot, de nem akarom hogy nekiugorjon anyunak, illetve ki tudja mit tenne, és nem akarok családi viszályt kelteni, vagy hogy anyu megharagudjon rám. Mit tegyek?
Vagy mondd el neki, vagy anyátoknak szólj, hogy apádtól megtudtad és ha x napon belül nem mondja el a testvérednek, te fogod.
2020. jan. 31. 16:36
12/13 anonim válasza:
Miert nem keresed meg a feleltesod apjat? Ugy ertem ha regen tudtad melyik bolt vagy tudtal nevet akkor valahogy csak ki tudod deriteni megint. Ha tudsz hozza vezeto utat es biztos vagy benne o az akirol szo volt/van, akkor szolj a tesodnak, hogy most hogy igy jart neked eszedbe jutott egy regi dolog csak akkor te azt hitted hazudnak neked meg nem ertetted mirol van szo, de igy sajnos mar osszeallt a fejedben. Csak muszaj volt utanajarnod, nehogy butasagot mondj, de ...es akkor elmondod hogy te kirol tudod hogy o lenne az apja.
Nalunk is van egy gyerek aki nem tudja ki az igazi apja. A tesoja aki tudja hogy nem az apja az edesapja nem mondta el neki. En siveen elmondanam, de megkertek ne tegyem met nincs hozza kozom...van is egy sarkos velemenyem az ilyenszulokrol.
2020. febr. 1. 20:57
13/13 anonim válasza:
Ha egy kedves édesanya elmondja a második férjének, hogy az első férjétől való gyerekének az apja igazából a bótos, a harmadik férjének, hogy a második férjétől való gyermekének az apja a postás, a negyedik férjének, hogy a harmadik férjétől való gyerekének az apja a kéményseprő, akkor ki, kinek mit meséljen,ha nem akar családi viszályt kelteni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!