Ha versenyeznek veled a lány testvéreid, nektek nem esik rosszul?
Utolsó vagyok. Hááát...nincs mit, vagyis inkább bocsi, mert miután elküldtem, akkor szembesültem vele, hogy milyen rettentő hosszú lett. 😃
Nem hiszem, hogy nem érdekel, amit mondanak, hiszen erről szól a kérdés, hogy "ki vagy akadva" tőlük, sőt, hogy "bánt". Ha úgy érted, hogy nem rengetik meg az önértékelésed, az nagyon jó, ebben az esetben félreértettelek, és a fenti válaszom nem annyira vágott a témába.
De talán mégis kicsit bogarat ültettek a füledbe, ha annyira zavar ez a szövegük, hogy kérdést írsz ki miatta. Azért jól próbálod kezelni, azokkal foglalkozz, akikkel jól érzed magad, a testvéreid dumáit meg zárd ki. Őket sem érdekli, hogy téged nem érdekel, a szövegük inkább saját maguknak szól, és nem hiszem, hogy leállnak, amíg ki nem növik a hülyeséget. Nem muszáj meghallgatnod. Esetleg kérdezd meg egy ilyen után, hogy "és akkor most szeretnétek kiiktatni, hogy ne húzzam le a csoportátlagot, vagy mi a cél?", hátha értik a célzást, mennyire felesleges és kapcsolatromboló s***fejkedés amit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!