Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha versenyeznek veled a lány...

Ha versenyeznek veled a lány testvéreid, nektek nem esik rosszul?

Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok akadva,hogy a hugom és a nõvérem mindig azzal van elfoglalva, hogy õk szebbek nálam.Engem nem érdekel az ilyesmi fõleg,ha a testvéreimrõl van szó.Már mondtam nekik,hogy mindenkiben lehet szépséget találni és nem ez a döntõ egy ember életében.Igen szépek,de mások véleménye alapján én vagyok az ideálisabb.
2020. jan. 6. 18:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Hááát...nincs mit, vagyis inkább bocsi, mert miután elküldtem, akkor szembesültem vele, hogy milyen rettentő hosszú lett. 😃

Nem hiszem, hogy nem érdekel, amit mondanak, hiszen erről szól a kérdés, hogy "ki vagy akadva" tőlük, sőt, hogy "bánt". Ha úgy érted, hogy nem rengetik meg az önértékelésed, az nagyon jó, ebben az esetben félreértettelek, és a fenti válaszom nem annyira vágott a témába.

De talán mégis kicsit bogarat ültettek a füledbe, ha annyira zavar ez a szövegük, hogy kérdést írsz ki miatta. Azért jól próbálod kezelni, azokkal foglalkozz, akikkel jól érzed magad, a testvéreid dumáit meg zárd ki. Őket sem érdekli, hogy téged nem érdekel, a szövegük inkább saját maguknak szól, és nem hiszem, hogy leállnak, amíg ki nem növik a hülyeséget. Nem muszáj meghallgatnod. Esetleg kérdezd meg egy ilyen után, hogy "és akkor most szeretnétek kiiktatni, hogy ne húzzam le a csoportátlagot, vagy mi a cél?", hátha értik a célzást, mennyire felesleges és kapcsolatromboló s***fejkedés amit csinálnak.

2020. jan. 8. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!