Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a bátyám egész...

Mit tegyek ha a bátyám egész nap nôket néz az új okostévénken és nekem nem engedi hogy azt nézzek amit akarok?

Figyelt kérdés
Egész nap nôket néz a youtubon. Lányok melltartót meg bugyikat mutatnak be saját magukon. Meg ilyeneket. Engem alig enged oda. Tetszik neki hogy megy a TV-n. Anyuék még örülnek is neki mert már azt hitték bzi. És nem nekem adnak igazat. Pedig én is szeretnék nézni rajta, csak én filmeket. Egyébként lány vagyok.

2019. dec. 26. 11:08
 1/2 anonim ***** válasza:
28%
Vegyél egy másikat.
2019. dec. 26. 11:57
 2/2 Thispain ***** válasza:
90%
Tehetsz lépéseket arra, hogy valamilyen felosztásban használhassátok az okostévét, vagy kérhetsz egy másikat a szüleidtől. A 3. lehetőség az, hogy más eszközön nézel filmeket.
2019. dec. 26. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!