Miért csinálja ezt a tesóm?
A nővéremmel soha nem volt igazán felhőtlen a viszonyunk, de az utóbbi időben egyre elviselhetetlenebb amit csinál.
A szüleimnek van egy vállalkozása, és kiskorunktól kezdve arra lettünk nevelve hogy egyetemre kell mennünk mert nekünk kell majd vinni a családi vállalkozást tovább. Na hát nekem se kedvem se türelmem ehhez, ezt korán a szüleim értésére is adtam így én lettem a család fekete báránya. A nővérem viszont egyetem mellett besegit a szüleimnek ő az isten most kb. Én elköltöztem, olyan munkám van amit szeretek, boldog vagyok a párommal. A szüleimmel alig beszélek azóta de a nővérem folyamatosan a nyakamra jár. Folyamatosan mondja hogy miért nem megyek haza, ne szegyenítsem meg a szüleimet, rám vár a családi cég stb. Szinte biztosra veszem hogy a szüleim mondták neki hogy tömje tele a fejemet. Egyszer annyira összevesztünk hogy elmondott mindenféle ingyenélőnek, a párom dobta ki annyira kiboritott. Holott ő az akit anyáék tartanak el még mindig, és 23 évesen normális magánélete sincs. Se barátai, se párkapcsolata. Megállás nélkül az életemben turkál, és mindent elkövet hogy nekem rossz legyen. Szerintetek miért utálhat ennyire? 21/L
Nem utálatról van szó, valószínűleg a saját értékrendje szerint jót akar!
A nővéred azt csinálja, amit elvárnak tőle, te meg nem. Felesleges ezen kiborulnod, ha felhozza a témát, mondd meg, hogy 100x átbeszéltétek, nem akarod még 1x hallani.
#1 és #2 is lehetséges.
"Holott ő az akit anyáék tartanak el még mindig" Nem dolgozik a cégben sem? Mert ha dolgozik, azért fizetés jár.
"Megállás nélkül az életemben turkál," Mondd el neki ezt, hogy "és 23 évesen normális magánélete sincs. Se barátai, se párkapcsolata.", és jó darabig nem látod.
Mivel foglalkozik a cég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!