Tesómra hallgassak vagy a kapcsolatomat mentsem meg?
Van egy fiú akivel hónapok óta tetszünk egymásnak viszont az a baj,hogy távkapcsolatban élünk és eléggé keveset szoktunk találkozni. Eddig tesóm nem tudott a kapcsolatomról mivel ő elég kritikus nem akartam beavatni ebbe.Viszont ma erőt gyűjtöttem magamon és szembe néztem a félelmemmel és elmeséltem neki.Sajnos a gyanúm beigazolódott a tesóm eléggé negatívan állt hozzá szerinte a távkapcsolatok nem is kapcsolatok. Ez nekem eléggé fájt.Szeretem a tesómat de viszont szeretem a barátomat is .Boldog vagyok a fiúval viszont a tesóm véleménye meg fáj. Szerintetek eldobjam a boldogságomat a tesóm véleménye miatt? Neki van párja a közelben lakik sőt ők már össze is költöztek viszont tesómnak van egy fiú aki tetszik ő pedig messze lakik tesómtól tehát nem tudom mi jogon szól bele abba,hogy én messze élő fiút szeretek amikor ő a barátja mellett ő is ez teszi.Jogom van azt szeretni akit akarok nem a tesóm ne szóljon bele. Főleg úgy,hogy már fiatal felnőtt vagyok.
20/N
" össze is költöztek viszont tesómnak van egy fiú aki tetszik ő pedig messze lakik tesómtól tehát nem tudom mi jogon szól bele abba,hogy én messze élő fiút szeretek amikor ő a barátja mellett ő is ez teszi."
card le, mit mond. + mondd meg akár neki is, de mgadnak mindenképp ismételd: hiába lakik közel, együtt vele, ha más érdekli..akkor tiéd miért ne működhetne
Én nem tudom mi lesz a távkapcsolatod sorsa, de abban biztos vagyok, hogy nem kell a testvéreddel engedélyeztetned.
Elmesélted neki az oké, elmondta a véleményét, az is oké, de ettől még megy a világ tovább és te azt csinálsz amit akarsz!
Ja és csak ahhoz tud a tesód hozzá (és nem bele!)szólni amit elmondasz neki.
Ha nem érdekel a véleménye, akkor ne mesélgess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!