Miért lett ilyen a hugom?
Én rendes családnak mondanám magunkat, anya, apa, meg 3 gyerek. Én, a húgom, meg van egy 5 éves kisöcsém. Alapvetően jól megvagyunk, szeretjük egymást, és a szüleim mindent megtesznek értünk, kivétel nélkül.
Sajnos azonban a húgommal nagyon sok gond lett mostanában. Tavaly ősszel volt egy nagyon durva balhéja amit inkább nem részleteznék, de a szüleim nagyon kiakadtak, érthető módon, de azóta kifordult magából. Régen egy kedves, aranyos lány volt most meg olyan mint aki meghibbant. Cigizik, sokszor éjjel jár haza suliidőben is, és ha anyáék megtiltják beki hogy elmenjen valahova, egyszerűen kiszökik. A városban beszélnek is róla innen onnan hallom, hogy kivel jár, ki a baráti köre, és nem jó társaság, nagyon nem. Engem is elutasít, hülyének néz, pedig régen joban voltunk. A szüleim nagyon el vannak keseredve és nem értik a változás okát. Szerintetek hogy lehetne lehozni erről a rossz útról? A beszélgetés nem opció, nem hajlandó senkivel beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!