Tanácsra lenne szükségem. Van egy 18 éves öcsém és szeretnénk itthonról kirakni, a ház a két húgom és az én nevemen van, de haszonélvezeti jog a nagyszüleimé (akik ugyan úgy az áldásukat adták) (? )
A többi valaszado nem gondolt abba bele h a srác már megkapta az 1000. esélyt és nem változott.
Az hogy az ember 18 éves az nem azt jelenti h oda megyek ahova akarok és azt csinálok amit akarok és mellette tartsatok el legyen kaja szállás net stb...
Szóval ha 18 évesen mindenkivel úgy beszél mint egy darab szarral akkor nem csodálom h nem kívánt személy....
Kérdező.
Ha az illetőnek se tulajdon se haszonélvezeti joga nincs és se nem bérlő azaz szivesegi lakás használó akkor kihetető.
Javaslom h fizessenek neki valahol 2 hét albérletet pl egy hotelbe /airbnb h ne az utcán legyen
Ez esetben figyelj arra h az ő nevében legyen megkötve és az ő kártyájával legyen fizetve...
15-s vagyok
nem tudom miért pontoztatok le, az éremnek 2 oldala van.
Ha a srác drogos vagy alkoholista, akkor elvono segít de amíg nem látja be ezt addig sajnos nem lehet rajta segíteni.
Tudom nem könnyű a helyzet.
munkája van a srácnak vagy jövedelme?
Mert leírta a kérdező, hogy se nem drogos, se nem alkesz.
Úgy pedig nem lehet vàltozni, hogy a körülmények nem változnak.
A gyerekkorotokért nem vagytok hibásak, de a mostani kirekesztésért igen!
A kirekesztésről mindenki, aki támogatja, tehet.
Mondjátok meg anyátoknak, hogy pocsék anyja volt a fiúnak, szedje össze magát és ő is kapjon egy részt a házból, vagy annak az ellenértékét pénzben.
Na ezt hívják esélynek, meg egyenlőségnek,
Egy kirekesztett, elhanyagolt, igazságtalanul megkülönböztetett ember akkor fog élni az eséllyel, ha a körülményei változnak.
Hogy várhattok változást, ha minden ugyanúgy marad körülötte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!