Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miert csinalja ezt a tesom es...

Miert csinalja ezt a tesom es a parja?

Figyelt kérdés

miert utanoznak engem es aparomat a noveremek?

a noverem a paromnak a batyaval van elettarsi kapcsolatban. az utobbi idoben nagyon feltunoen (legalabb is nekem es a paromnak is feltunt sot a legjobb baratnomnek is) hogy utanoznak peldaul mi a parommal es a baratnommel koltoztunk egy uj lakasban (ami pont veluk van szemben) a lakast festeni kellett meg meg egy par butor is hianyzik/hianyzott belole. pl. egy uj etkezesi asztal szekekkel meg egy furdoszobai tukor ami ledes. ez a parommal be is szereztuk. (amugy meg kell egy par cucc meg) ra egy hettel a noveremek is festettek es vettek uj asztalt szekekkel...OKE.. aztan a paromnak van egy kocsija nekem meg most veszunk.. a noveremeknek van 2 kocsijuk egy a noveremnek egy a parjanak. es mivel en kineztem egy audit (ami egy jobb markanak szamit) (tesomeknak 2fordjuk van) ami engem nem erdekel hasznaljak egeszseggel... de mivel en kineztem egy autot ezert mar ok is gondolkoznak egy uj auton (legalabb is nagyon feltunoen nezegetik az autokat)...azt hozza tennem hogy a hatam mogott is beszelnek rolam (visszahallom mindig) es nem tudom miert...ha en lecserelek valamit akkor ok is ra par nappal mar nezegetik vagy ok is lecserelik vagy csak szova teszik hogy mi is ilyet veszunk vagy mit tudom en... Versenyeznek velunk mindig de miert?nem ertem...

ja es meg azt is hozza teszem hogy nagyon sok segitseget kapnak tolunk akar mi legyen az (pl gyerekre vigyazni, autot szerelni meg stb) en is es a parom is szivesen segitunk nekik...forditott helyzetben ez mar nem ugy megy nem mindig segitenek (vagy nem szivesen)...

Ha van valami "karunk" (pl multhonapban a parom elutott egy oziket veletlenul szerencsere nem lett nagy kar de az auto szerelohoz kerult) es mi azt vettuk eszre hogy a batyja rendesen orul neki hogy nekunk "karunk" lett...es ez csak egy pelda volt...de forditott helyzetben mi sosem orulunk neki ha nekik valamijuk tonkre megy hanem probalunk segiteni...

miert akarnak velunk versenyezni?

valaki tudna segiten?

vagy ne foglalkozzak veluk? de ha ne foglalkozzak veluk akkor hogy legyen egyedi a lakasom ha mindent le utanoznak

jaa es pont ugyan olyan agyat vettek amit mi..szanalmasnak erzem mar... Mindig is a tesom volt a "kedvenc" en egy nagyon visszahuzodott vagyok aki hideg is tud lenni veluk (ilyen a termeszetem). ja es a parom es a batya kozt is a batya volt mindig a kedvenc (naluk ezt jobban eszre lehet venni) es meg is minket utanoznak...

ez az agyas tema is ugy jon le hogy pl bemegy hozzajuk valaki es latjak az agyat megdicserik es utana az az illeto jon hozzam es azt mondja "ugyan olyan agyat vettel mint ok" -pedig ok vettek olyat mint mi... es pont ezaz hogy olyan nekem mintha ok ugy akarnank minket beallitani hogy mi utanozzuk oket pedig ez nem igaz

Tudom hogy butasag az egesz de kb 1 eve mar ezt at elni nagyon rossz,... szanalmasnak talalom... Parom szerint csak feltekenyek de akkor is basszus nem akarom a SAJAT tesveremnek a rosszat pl egy 20 eves kis suzukit mert o feltekeny... barmit vettek mi mindig orultunk neki es gratulaltunk.. de ok inkabb ajanljak a rosszabat vagy amirol tudjak nem lesz ugy sem sokat hasznalva mert tonkre megy egyhamar..

arra lennek kivancsi hogy ti mit gondoltok miert van ez..

bocsi ha hosszu voltam :D

2019. aug. 9. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Te sem vagy különb.

Mit foglalkozol velük? Ha annyira nem érdekelne, akkor gőzöd sem lenne, hogy ők mit vesznek.

2019. aug. 9. 10:40
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Vihar a biliben... Remélhetőleg az írásképedben látható igényességet nem akarják utánozni.
2019. aug. 9. 10:43
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Én megértem,hogy téged ez zavar,ez egyértelműen irigység, féltékenység. Őket az teszi boldoggá,ha nektek kevesebb van.Soha nem lesz ebből őszinte testvéri kapcsolat...
2019. aug. 9. 10:43
 4/12 A kérdező kommentje:
en probalok veluk nem foglalkozni de mar annyira feltunoen csinaljak hogy nem lehet nem eszre venni... nem erdekel hogy ha vesznek valamit de mert pont azutan miutan mi is vettuk (pl az asztalos dolog) nekik mar 4 eve kulon lakasuk van (4 evig ugyan az az asztal) mi egy eve lakunk kulon(most a masodik lakasban) es mi vettunk egy asztal (amit ok mar kb 2 eve mondanak hogy ujat akarnak) eddig nem vettek de most hirtelen igen... es azt hogy latom mit vesznek az azert van mert szemben lakunk veluk es mivel a keresztfiamnak a szulei egesz surun talalkozunk (minden nap).. mondtam hogy lehet butasag de nekem fura es ertelmetlen az egesz...
2019. aug. 9. 10:48
 5/12 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszod utolso:)

de miert valtozhatott meg az utobbi 3 evben (addig minden oke volt)

2019. aug. 9. 10:49
 6/12 A kérdező kommentje:
amugy meg leginkabb azota van ez a noveremmel amiota en is bekerultem a parom csaladjaba (az o parja csaladjaba)
2019. aug. 9. 10:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy 30 centi hosszú műbránert, gyémántokkal kirakva és kérdezd meg, hogy nekik nem kell-e, ha már minden ugyanolyan náluk is. Igencsak meglepődik majd.
2019. aug. 9. 11:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#1-es vagyok.

Ikerházban lakók, a húgomékkal. Lassan 20 éve. Ilyenből sosem csináltunk problémát. Ha ők vettek valamit, s praktikusnak találtuk,(persze ha tetszett is) akkor mi is vettünk. (a lakások tök egyformák). De fordítva va is fordult már elő. Olyan is volt, s lesz is, hogy ha valamelyik család vett valamit, akkor megmutattuk egymásnak. Nem dicsekvésből. Hanem,mert örülünk neki. S annak is ha a másik tud valami érdekeset, szépet, jót vásárolni.

2019. aug. 9. 11:54
 9/12 A kérdező kommentje:

kedves 7es ezt inkabb hagyjuk :D

De ok a mi cuccainknak nem orulnek.. pl ha mutatok nekik egy kanapet(ha dragabbikat) a tesom azt mondja hogy nem rossz es utana mutogat nekem az olcsobbik fajtabol olyat amit meg o sem venne meg...na mindegy nem ertem...de azert koszonom a valaszokat

2019. aug. 9. 12:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Audi jobb márkának számít? Minél? :D hány éves vagy, hogy azt hiszed ezek a nagymenő márkák téged jobb emberré tesz? A Ford is jó, sőt van olyan Ford, ami drágább egy - két Audinál!

Te szerintem még többet foglalkozol a tesód dolgaival, igencsak részletesen számoltál be róluk...

2019. aug. 9. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!