Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámnak van köze hozzá hogy...

Liliiiii16 kérdése:

Apámnak van köze hozzá hogy szexelek-e vagy sem? Kivel/mikor/hogyan?

Figyelt kérdés

Sztem nincs.

Anyámat direkt nem említettem. Ne hozzátok fel, nincs e világon.

16/L

2019. jún. 21. 16:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Igen van.
2019. jún. 21. 16:56
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Ez a kérdés nem rólad szól? Ha nem,akkor elnézést. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
2019. jún. 21. 17:14
 13/18 anonim ***** válasza:
62%

Ha ne adj Isten terhes leszel es nem tartod meg, akkor is vajon ezt mondod vagy mesz boci szemekkel, hogy:"Apu..penz kene..".

Nem vagy koteles beszamolni, hogy mikor mit es hogyan csinalsz- szexualis teren, DE a szulo reszerol jogos az elvaras/aggodalom, hogy a lanya ne ugy vuselkedjen mint egy utszeli khm..Egy beszelgetest meger a tortenet, aztan pedig esszel!

2019. jún. 21. 17:52
 14/18 anonim ***** válasza:
60%

Hú de kinőttél a sárból 16 évesen.

Majd ha eltartod magad akkor azt csinálsz amit jónak látsz , a saját otthonodban.

2019. jún. 21. 19:35
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Pedig van. Ha a rengeteg eszeddel felcsináltatod magad, és vemhes leszel, akkor meg itt fogsz vergődni, hogy a tróger apád kirakott, mint macskát szrni?

Ha meg összeszedsz valami fertőzést, akkor meg az a bajod, hogy nem veszi meg a gyógyszereket, mert mi köze hozzá, mi?

2019. jún. 21. 20:18
 16/18 anonim ***** válasza:
70%

Szerinted nincs?

Akkor ahhoz se legyen köze, hogy mit csinálsz, ha véletlen teherbe esel. Abortuszra mész? Megszülöd és eltartod 16 évesen? Azt ugye nem gondolod komolyan, hogy a barátod kitartana melletted ilyen helyzetben?

Neked egy makarenkói pofon kéne, nem szex!

2019. jún. 21. 22:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Van köze ahoz, hogy szexelsz. Persze, tudjon róla, hogy a lánya nemi életet él. De ahoz, hogyan és hol... hát nekem picit túl som infó lenne.
2019. jún. 21. 22:52
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Úristen, ezek a válaszok!

Nem, nincs köze hozzá. A szex magánügy, jóérzésű ember nem szól bele, akkor sem, ha a gyerekéről van szó. Az, hogy eltart-e vagy sem, dolgozol, otthon élsz vagy nem, ezek ettől teljesen független dolgok.

Persze, információt és tanácsot adhat, és ha valami probléma van, akkor segíthet, de ezen felül nincs beleszólása. Ez minden kulturált családban alap szerintem.

2019. jún. 22. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!