Apam megallas nelkul szid, mit tegyek?
2 eve kezdodott az egesz, mikor a suli miatt nagyon rosszul voltam, mindent hanyagoltam, enyhen depresszios lettem.
Akkor megvolt ra az oka, hogy szidjon, de en ugy gondolom, hogy nem igy kell gyereket nevelni.(megmondtam neki, hogy a kutyat sem szabad ugy nevelni, hogy veri, hanem dicserni kell. Azota cinikusan mindig megdicser engem minden kicsi dologert, teszi ezt olyan hangsullyal, mintha egy darab szr lennek)
De lenyegtelen is, mar elmult.
Mostmar kezdek kijonni ebbol a dologbol, igyekszem rendbe tenni az eletem.
Viszont apamat meggyuloltem, ahogy o is engem. Sokszor azt kivanom, hogy barcsak meghalna mar.
Mindenert szid, lecsesz, sut belole, hogy utal engem. Ha kerdezek tole egybol mondja, hogy ,,te ugyis jobban tudod". Ilyenkor ravagom, hogy igaz es felmegyek a szobamba.
Minden mondataban azon igyekszik, hogy megbantson, hogy ledegradaljon.
Es ezeket mar leszrm altalaban, de mikor rosszabb napom van, nagyon nem hianyzik.
Nyaron igyekszem minel kevesebbet itthon lenni, hiszen anyam sem normalis. Ok nelkul veszekszik velem es hoz fel oda nem illo dolgokat. De komolyan!
Multkor megkerdeztem, hogy hova mennek aznap es elkezdett uvolteni velem, aztan olyanokat mondott, hogy csak neztem. Es egy tanarnorol beszelunk, akinek nevelnie, peldat kene mutatni a gyerekeknek.
Nagyon nagyon rossz hatassal vannak igy ram, kezdek rajuk hasonlitani es en ezt nem akarom, inkabb a halal! Mar duhkezelesi problemaim is vannak.
Multkor anyam elkezdett velem veszekedni, mert eltortem egy edeny tetejet, ertelemszeruen veletlenul. Ezutan kitette a macskaknak, hogy abbol egyenek. Nemnormalis. Ha kerek valamit, nem teszi meg, csak ordibal.
Aztan jon mert o nem tud ugye semmit megcsinalni interneten vagy gepen, en persze segitsek neki minden szo nelkul.
Utalom mar mindkettot, apamat jobban.
Mit tegyek? Mit mondjak ha beszol nekem?
Ha mondok valamit lebasz, hogy en ne pofazzak neki vissza mert 'orrbabsz".
Ha nem mondok semmit az sem jo.
Nem tudom mit csinaljak. Eddig penzt azt adott, ennyibol volt jo nekem, de mar azt se fog.
Annyira nem izgat ez, mert a nyarat vegigdolgozom, de erzelmileg kikeszulok, ha ez igy marad.
Egyedul vagyok ezzel a problemammal, barataimat nem faraszthatom folyton ezzel, nem is akarom. Pszichologushoz nem tudok menni, mert akkor nekik is szolni kellene.
Undorító, szar alak az apád, és igen, ez egy bántalmazó család. Mikor az ilyen leveleket olvasom, ledöbbenek, hogy bárki csinálhat és nevelhet gyereket.
Ez jobb nem lesz, amint nagykorú leszel, gyűjtsél pénzt, és lépjél. Még egy albérleti szoba is jobb ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!