Huszonévesek akik egyedül vannak mit éreztek?
Nem igazán értem, hogy mi mivel mihez hogyan kapcsolódik egymáshoz.
Én sokkal jobban szeretek egyedül lakni mint bárki mással. Az első 1-2honap izgalmas, de utána már irritál a másik jelenléte, egy olyan mi a fszt vagy itt érzés..
Saját vélemény, ami simán lehet, hogy nem normális.
Mert más érzés ha úgy költözök el albérletbe, hogy előtte dugtam már?
Ha úgy érzed, hogy menned kéne akkor menj. Ha egyedül érzed magad, menj el és találkozz a barátokkal vagy hívd át őket... Nap közben csak emberek között vagy, elmész munkába, boltba, stb. Vagy egész nap nem mozdulsz ki?
1. szerintem teljesen irreleváns hogy szűz vagy-e vagy nem az önálló életkezdés szempontjából
2. Ha nincsen barátnőd, akivel dughatsz, ha összeköltözöl, költözz össze egy fiú (vagy akár lány) haveroddal, akivel nem dugtok, és nem vagy egyedül. Nem szükséges szexelni a lakótárssal, én több évig éltem így, semmi gond nem volt belőle, csak olcsóbban megúsztam az albit és jókat buliztunk a lakótársakkal
3. Ha önállóan élsz, nem anyuci szoknyája alatt, aki ágyba hozza neked a kakaót, akkor lehet, hogy megjön az önbizalmad, és nagyobb esély van arra, hogy elvesszed a szüzességed. A haverokkal kivett albibe kb 100x kevésbé ciki fellhozni egy csajt dugni, mint anyu és apu szobája mellé, hidd el nekem, tapasztalatból mondom.
Azt mondjuk én sem értem mi az összefüggés a szüzesség és az albérlet között.
Amúgy én eddig szobát béreltem, de lassan ki fogok venni teljes albérletet, mert egyszerűen gyomorgörcsöm van attól, hogy másokat kell kerülgessek a helyen ami elvileg az "otthonom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!