Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna, ha a lányotok egy 10...

Zavarna, ha a lányotok egy 10 évvel idősebb férfivel lenne együtt? Hogyan kellene elmondanom?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány, 20 éves és jelenleg együtt vagyok egy 10 évvel idősebb férfival. Ő a tanárom volt (már nem tanít, nem is fog) és már akkor is kedveltem, de már csak a tanár-diák viszonyunk miatt sem gondoltam bele semmi egyebet. Sokáig ő sem mutatta ki, hogy bármit is akarna tőlem, de egyszer elhívott randira és igent mondtam. Találkozgattunk, beszélgettünk és most már együtt vagyunk tulajdonképpen majdnem négy hónapja. Ez nem egy kimondottan hosszú idő, én is tisztába vagyok vele, de azért mégis rossz, hogy titkolni kell. Nem szeretném világgá kürtölni, de azért a jelenlegi helyzet sem túl kellemes. Szívesen elmondanám otthon, viszont félek a szüleim reakciójától, nem tudom, hogy mégis mit szólnának... Vannak félelmeim ezzel kapcsolatban, valószínűleg nem örülnének neki, mert idősebb, a tanárom volt és ő az első párom, hát gondolom nem őt képzelték el nekem. Szóval ez feltehetően nem lesz egy egyszerű történet, de valahogyan túl kellene esni rajta. Nem tudom, hogy hogyan lenne a legcélszerűbb vagy még várjak vele vagy úgy egyáltalán fogalmam sincsen, hogy hogyan kellene tudatnom velük.

Amúgy zárójelben jegyzem meg, hogy egy normális emberről van szó, aki teljesen átlagos, normális életet él. Tanult, dolgozik, sportol, külön él egy albérletben, volt már kapcsolata, vannak barátai stb., tehát nem valami beteg semmittevő életképtelen valaki vagy egy megkeseredett ember, aki fiatal lányokra vadászik unaloműzőként vagy ilyesmi. Nem is arról van szó, hogy sugardaddyt játszik és meg akar venni vagy ilyesmi, abszolút átlagos színvonalon él és ebből nekem semmi nem "jár" vagy, hogy mondjam. Az is tiszta, hogy van közöttünk 10 év, ami vagy okoz problémát vagy nem, vagy most vagy később, de őszintén szólva engem ez sem zavar, mert most jól megvagyunk. Majd lesz, ami lesz, én ennyi idősen még nem tervezem meg előre a hátralévő kb. 60 évemet.

2019. máj. 26. 23:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%

Pont mint a szüleim!

A nagyszülők egyik oldalon se bánták, bár akkoriban ez gyakoribb volt mint most.

Csak pár "kedves" ismerős tett megjegyzéseket.

2019. máj. 27. 18:20
 12/12 anonim ***** válasza:
74%

A tíz évvel nincsen gondom.

Viszont a 4 hónap "együtt járás" még igen karcsú ahhoz, hogy bemutassad otthon.

2019. máj. 28. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!