Szülők ti hány évessen engednétek el a lányotokat egyedül nyaralni?
Hát, nekem elég szigorú és vaskalapos anyám van, amígőtartel és társai, de 20 évesen még így sem kellett engedélyt kérnem, bejelentettem, hogy megyek barátokkal, és kész.....
A féltés normális (40 évesen is az lesz), az, hogy bele akarsz szólni, nem.
"Nem bulizni akar és nem is barátokkal megy, hanem egyedül"
Ezt ugye te sem gondolod komolyan, hogy majd tök egyedül tölti a balatoni nyaralását egy 20 éves lány?!
Nekem ez az "egyedül" fura. TELJESEN egyedül menne, tehát lefoglalna egy szállást, és egyedül nyaralna a Balatonon?
Korosztályából egy jó barátnő sem menne vele? Az én lányom érettségi után ment, ketten mentek a barátnőjével (szintén Balatonra, pár napra.) Ő totál egyedül szeretne?
Nem tom mi a fura az egyedül nyaralásban.
Én is néha úgy érzem bár eltudnék "menekülni" egy kicsit egymagamba. Pihenni, lazulni, kikapcsolni, rendezni a soraimat.
"Nem tom mi a fura az egyedül nyaralásban.
Én is néha úgy érzem bár eltudnék "menekülni" egy kicsit egymagamba. Pihenni, lazulni, kikapcsolni, rendezni a soraimat."
Gondolom, nem 20 évesen azért.
Én is szívesen elmennék egyedül, mondjuk 34 fölött már sokszor éreztem így, és jól is esett volna, csak nem jött össze. Tehát nem azt mondtam, hogy az egyedül nyaralás hú de ördögtől való, csak azt, hogy nem annyira jellemző 20 éves korban. (Nekem diploma után, 24 évesen volt egy "kipihenni, elbújni a világ elől", de akkor a nagymamámhoz mentem egy 200 fős faluba. De nem egy szállodába egyedül.)
De pont 20 vagyok én is :D
(#17)
Azután 9 hónap múlva kiderül, hogy az egyedüli nyaralás alatt mást értett...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!