Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg a lányomma...

Hogyan értessem meg a lányommal, hogy ne pazarolja el a legszebb eveit egy 15 évvel idősebb fickóra?

Figyelt kérdés

Lanyom a 20as éveinek a közepén jar, még soha nem volt kapcsolata előtte. Most pedig összejött egy nála 15 evvel idősebb ferfival.

Hiába beszélek neki, nem erti meg hogy ennek nincs jövője. Ha 5 ev múlva lesz egy gyerekük, a pasi már 45 lesz a lanyom meg csak 30...az meg hagyján hogy az unokámnak nagyapja lesz, de a lanyomnak 50 evesen egy 65 eves ferje lesz. Attol is felek, hogy meg fogjak szólni a családunkat ez miatt.

Hogyan győzzem meg, hogy gondolkodjon reálisabban? El vagyunk keseredve a férjemmel együtt.

2019. ápr. 29. 20:43
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
39%
Plusz arról nem beszélve, hogy a gyerekük még 13 éves volt, mikor sógornőm férje meghalt. Nemhogy az unokákat, de a 8 általános ballagását se érte meg!! Nem kis trauma volt a gyereknek!
2019. ápr. 30. 19:19
 42/45 anonim ***** válasza:
76%

"Élő ember nincs, aki azért töltene el 20-30 évet egy házasságban, hogy majd utána örököljön egy ingatlant..."

Szerintem van.

Nyilván nem mindegy mekkora értékű ingatlant:D

2019. ápr. 30. 19:26
 43/45 anonim ***** válasza:
69%
Én inkább élnék, éltem volna ha annyi adatik, akkor csak 10 évet is vele, pláne 20-40-et,de mit ne mondjak, akár csak egyet is, ha baleset vagy betegség veszi el tőlem, vagy egy formásabb fenék, ami egykorú pár esetén is előfordulhat. Nekem van gyerekem, neki is vannak, de mikor megkérdeztem szülnék-e ilyen idősen neki, akkor volt 40,5 éves két évvel ezelőtt, azt mondtam akár, ha úgy alakulna. Ugyan a hormonális problémámról nem tudott, vagyis mit beszélek, dehogynem tudott, csak nem hitte el (csökkent a hormonszintem szülés után, exemmel a gyerek után nem védekeztünk, 3 év alatt semmi),de ha valami csoda folytán összejött volna, nem is gondolkodtam volna ilyeneken. Ő igen, én csak vállat rándítottam rá. Nekem ő kellett és kész. Két gyerekkel (ő neveli őket), úgy, hogy majdhogynem apám lehetne, nézték is volna annak, bár 37-nél manapság sem néz ki többnek, ha nem nyaltuk-faltuk volna állandóan egymást, mint a tinédzserek. Pedig majdnem a konyhájában estem össze, mikor elmondta, hogy lehetséges, hogy valamivel műteni kell. Igazából mással sem ártana, vagyis kell majd idővel. Iszonyatosan aggódni kezdtem, de nem mutattam. Ez sem rettenthetett el, megacéloztam magam. Mikor orvoshoz ment, én is elmentem, bár az utolsó pillanatban elküldött. Ő még ha lehet, nálam is jobban félt, pedig ő sem mutatta, csak ismerem ennyire. Ja, és soha nem kérdeztem mennyit keres, fogalmam sem volt róla, mondjuk megtippelhetném, hogy 120 és 400 ezer közt, mit tudom én, talán 200-250-et,de nem is érdekel. Mit mondhatnék? Gondolkodás nélkül "elpazaroltam" volna rá a "legszebb éveimet". Végül az exem és a "barátnőm" tett róla, hogy ne így legyen. Most sírásra pazarl a legszebb éveimet. Másoknak próbálom azt mutatni, hogy túlléptem, de őt soha nem felejtem el.
2019. ápr. 30. 20:57
 44/45 anonim ***** válasza:
63%

Mesélhetnél arról milyen ez a férfi, azon kívül, hogy 40. Mit lehet még tudni róla? És főleg a lányoddal milyen? És a lányod milyen vele? Milyen a kapcsolatuk? Mióta vannak együtt?

Én nem amiatt aggódnék mikor fog a pali kipurcanni.

2019. ápr. 30. 22:47
 45/45 anonim ***** válasza:
45%

Köztünk a férjemmel 13 év van. Én 23 leszek idén, ő 36.

Várjuk a közös babánkat, és együtt neveljük az ő kisfiát is.

Minket is szét akartak választani. 2 éve vagyunk együtt és köszönjük dé minden a legnagyobb rendben köztünk.

Én hozzá komolyodtam kicsit, ő meg hozzám fiatalodott. Tökéletesen kiegészítjük egymást.

Nem kell bsztatni a lányodat, majd kialakul , kivel élné le az életét.

2020. jún. 27. 08:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!