Hogyan értessem meg a lányommal, hogy ne pazarolja el a legszebb eveit egy 15 évvel idősebb fickóra?
Lanyom a 20as éveinek a közepén jar, még soha nem volt kapcsolata előtte. Most pedig összejött egy nála 15 evvel idősebb ferfival.
Hiába beszélek neki, nem erti meg hogy ennek nincs jövője. Ha 5 ev múlva lesz egy gyerekük, a pasi már 45 lesz a lanyom meg csak 30...az meg hagyján hogy az unokámnak nagyapja lesz, de a lanyomnak 50 evesen egy 65 eves ferje lesz. Attol is felek, hogy meg fogjak szólni a családunkat ez miatt.
Hogyan győzzem meg, hogy gondolkodjon reálisabban? El vagyunk keseredve a férjemmel együtt.
"Élő ember nincs, aki azért töltene el 20-30 évet egy házasságban, hogy majd utána örököljön egy ingatlant..."
Szerintem van.
Nyilván nem mindegy mekkora értékű ingatlant:D
Mesélhetnél arról milyen ez a férfi, azon kívül, hogy 40. Mit lehet még tudni róla? És főleg a lányoddal milyen? És a lányod milyen vele? Milyen a kapcsolatuk? Mióta vannak együtt?
Én nem amiatt aggódnék mikor fog a pali kipurcanni.
Köztünk a férjemmel 13 év van. Én 23 leszek idén, ő 36.
Várjuk a közös babánkat, és együtt neveljük az ő kisfiát is.
Minket is szét akartak választani. 2 éve vagyunk együtt és köszönjük dé minden a legnagyobb rendben köztünk.
Én hozzá komolyodtam kicsit, ő meg hozzám fiatalodott. Tökéletesen kiegészítjük egymást.
Nem kell bsztatni a lányodat, majd kialakul , kivel élné le az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!