Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért írt ki ilyet az internet...

Miért írt ki ilyet az internetre a lányom?

Figyelt kérdés

16 éves, tudomásom szerint nem volt még barátja, de szemmel láthatóan eléggé érdeklik a fiúk.

Havonta egyszer rá szoktam pillantani az Instagram oldalára, másfél hete rakott ki egy képet magáról, a képpel semmi gond nincs is, aranyosan mosolyog, de az van aláírva, hogy ha megfojtaná őt, még ő köszönné meg. Konkrét alanya nincs a mondtanak, nem tudom ezzel kire utalt. Mikor kérdeztem, hogy miért írta ki ezt, csak annyi volt a válasza, hogy "Ja, semmi" és elvonult. Poénból írta, mert szerinte vicces, vagy komolyan gondolja? Kéne aggódnom emiatt? Más, hasonló korú lányok is szoktak ilyeneket mondani?

2019. ápr. 10. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Depresszió gyanús, valaki játszott az érzéseivel, és ki lehet bukva. Sajnos sokszor a mosoly csak hamis álca, hogy elrejtsük a lelkünkbe megbúvó könnyeket.
2019. ápr. 10. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
99%
Vagy csak valami menő idézet egy számból... Amíg nincsenek egyéb jelek, addig nem kell túlreagálni
2019. ápr. 10. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem sem kell aggódni, amíg más jelek nincsenek. De azért figyelj rá, mert lehet akkor bukkansz egy jelre mikor nem is számítasz rá!
2019. ápr. 11. 05:50
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Most megint menő depressziósnak lenni. Van ez az énekes csaj Billi Eilish, aztán rá vannak csavarodva a szövegére. Neki is ilyen depresszív mondatai vannak. Különösebb baj szerintem nincs, csak szeretnék valamivel felhívni magukra a figyelmet. Bajod van? Az enyém nagyobb...
2019. ápr. 11. 07:53
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Ilyenkor viszket nekik és megmagyarázhatatlan dolgokat művelnek. De jó, h nincs lányom :D
2019. ápr. 11. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus pi..csa effektus. Nem kell félreérteni, manapság fiúk is ugyanúgy csinálják. Kirak valami "hű de szép vagyok" képet amihez társít egy teljesen véletlen internetről szedett idézetet.
2019. ápr. 12. 00:14
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
A lányod imádja a fojtogatós szexet, ennyi. Bakker, 16 éves, a lányok manapság 12 évesen veszítik el a szüzességüket.
2019. ápr. 12. 08:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Tipikus 16 éves, mi is így voltunk (most vagyok 27). Valami vagány szöveget írkáltunk a füzetbe, később a közösségi oldalakra is.
2019. ápr. 12. 09:21
 9/9 anonim válasza:
Mostanában ez a menő ha undorító, nyálas,depressziós idézeteket teszek ki. Én is kb ennyi idős vagyok,és körülöttem mindenki csinálja aki „menő". Biztos a lányod is az akar lenni.
2019. ápr. 19. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!