Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire beteg az anyám, ha...

Mennyire beteg az anyám, ha rejtett kamerát tesz a szobámba?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 7. 15:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%

Az megvan, hogyha neki vannak meztelen kepei egy nala 20-30 evvel fiatalabb gyerekrol(aki mar termeszetesen nem csecsemo), akkor gyakorlatilag o is pedofil?

Vagy nalatok normalis, hogy a tizen, huszoneves gyermeketeket nezitek meztelenul, vagy esetleg maszturbalas kozben?

Erdekes

2019. ápr. 7. 18:01
 12/21 anonim ***** válasza:
97%
Ha valaki ilyenhez folyamodik, az reg megbukott, mint szulo.
2019. ápr. 7. 18:03
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
Azért elmesélhetnéd kérdező, hogy ennek mik voltak az előzményei... Mert nyilván voltak, csak te el akarod hallgatni.
2019. ápr. 7. 18:15
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
"Az megvan, hogyha neki vannak meztelen kepei egy nala 20-30 evvel fiatalabb gyerekrol(aki mar termeszetesen nem csecsemo), akkor gyakorlatilag o is pedofil?" Ismétlem magam: a pedofil még mindig nem korkülönbséget jelent, hanem serdületlenek iránti szexuális vágyat. Szóval ha egy ötvenes nőnek a keményfarkú húsz éves jön be, még nem lesz pedofil.
2019. ápr. 7. 18:18
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

"Azért elmesélhetnéd kérdező, hogy ennek mik voltak az előzményei... Mert nyilván voltak, csak te el akarod hallgatni"

Nekem is gyanús itt valami...valami előzménye kellett, hogy legyen. Normális anya-gyerek viszonyban ilyen nem törénik, itt csorbult a kapcsolat, jó volna tudni, mitől.

Szerintem a kamera megléte nem az ok, hanem az okozat.

2019. ápr. 7. 18:25
 16/21 anonim ***** válasza:
97%
Én is így gondolom. Ilyen lépésre alapvetően háromféle okot tudok elképzelni: 1: a gyerek önveszélyes. Drogos, vagdossa magát, esetleg mentális beteg. 2: A gyerek tolvaj, esetleg ha felengedi a haverjait dolgok tünedeznek el a lakásból. 3: a gyerek veszélyezteti a családot valami módon, esetleg erőszakos, agresszív a testvéreivel, családtagokkal, és bizonyítékot akar rá a család hogy kezeltesse, vagy kitehesse a lakásból. Minden más esetben szükségtelen lépés, felesleges pénzkiadás a kamera.
2019. ápr. 7. 18:36
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

Ha megtaláltad akkor nem rejtett:)

Érdekelne az egésznek az előzménye, mert normális embernek nem jutna ilyen az eszébe csak úgy .

2019. ápr. 7. 18:58
 18/21 anonim ***** válasza:
89%
Te vagy az anya?
2019. ápr. 7. 19:01
 19/21 anonim ***** válasza:
20%
Beteg nagyon, meg mondom mit tégy! Fond be a hajad rasztásra, körbe nyírasd és kösd fel mint ha ananász lenne a fejed, tetováld szét magad. Az arcoddal kezd!! Bömböltesd a gucci ganget! :D
2019. ápr. 7. 19:07
 20/21 anonim ***** válasza:
91%

Totál beteg.

Figyu, én nagy ívben tennék rá.

Mondjuk nagyokat maszturbálnék felkapcsolt villanynál, kitakaródzva. Őneki kínosabb lesz nézni, mint nekem csinálni. :DDDDD

2019. ápr. 7. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!