Szerintetek apukám mikor fog jelentkezni?
A szüleim elváltak,mert apám alkoholista.
Olyanokat irogatott nekem ,hogy nem lesz neki holnap , ezért letiltottam, úgy fél óra múlva feloldottam.
Másnap nem jött érem suliba ,nem írt és nem is hívott.
Két rohadt hét telt el és nem jelentkezett ,szerintetek fog még ?
Anyának durvább dolgokat szokott írni.
Anyának nem vette fel a telefont ,de a anyu tesójának igen és még el.
Nem szeretnék csak úgy ráírni , mert nem akarok elmenni amellett ,hogy 2hétig nem keresett és nem is irt,az írásai mellett sem .
Ti voltatok hasonló helyzetben?
Nektek mikor jelentkezett?
Oké megpróbálom ,csak azt nem értem egy ember miért követi el ugyanazt a hibát.
Az első házassága is válással ért véget és az ott született két gyerekkel soha többet nem tartotta a kapcsolatot .
Nem értem miért teszi meg ugyanezt újra.
Úgy látom, az eddig válaszolók nagy része sosem került ilyen helyzetbe. Az érzelmi zsarolás legalja, amikor a saját gyerekeddel műveled ezt, tapasztalatból mondom kérdező, ne engedd, hogy így irányítson, mert csak te sérülsz a végén!
Alkoholista szülő gyerekeként mondom azt, hogy néha igenis egy utolsó önző dögnek kell lenni és a saját életed előtérbe helyezni, különben megfulladsz. Szereted, ugyanakkor dühös is vagy rá, ami teljesen érthető, mégis: nem teheted helyette rendbe az életét, ezt sajnos el kell fogadni. Az pedig, hogy ha a saját gyereke helyett az italt választja, nem a te hibád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!