Mit tehetnék, hogy anyukám akarjon tanulni kicsit?

egyes és nyolcas vagyok
Hm. Ebben az esetben olyan tanárt kerítenék neki, aki hajlandó házhoz menni hozzá, legalábbis a tanulási folyamat elején. Működhet?

"gyógyszergyárban pótlékkal lazán nettó 200 felett keres, hát nem sok otthon végezhető meló van 400 nettó felett.."
Annyira utalom ezeket a magabiztos kijelentèseket. Én is gyógyszergyàrban dolgozok teljes munkaidőben, 100 pár ezerért. Muszáj olyat írni, ami nem takarja a valóságot minden esetben?
Kérdező, szerintem is ülj le és segíts az anyukádnak. Persze ha nem akarja, nem tudsz mit tenni, de hülyeség lenne nem élni vele.

egyes, nyolcas és tizenegyes vagyok
Hivatkozz rám :DDD !!! Idősebb vagyok édesanyádnál, és megint tanulok, munka mellett természetesen. Idén szeptemberben végzek, és aztán "újratervezés": megnézem, mit lehet kihozni életem hátra lévő részéből (és ki is hozom, ha csak rajtam múlik). Sok sikert édesanyádnak!

Próbáld bíztatni, mondd, hogy segítesz neki.
Én pont 45 éves voltam, amikor lehetőségem adódott arra, hogy elvégezzek egy tanfolyamot, és ha az megvan, akkor közszolgálati ösztöndíjjal mehetek az egyetemre. Közigazgatásban dolgoztam akkor, a felsőfokú végzettség ott konkrétan az érettségizett bér dupláját jelentette akkor. Az egész család bíztatott, és rávettek, hogy jelentkezzek. Megcsináltam a tanfolyamot, utána pedig jelentkeztem az egyetemre. Azt is megcsináltam elsőre, csúszás nélkül, munka és család (3 gyerek) mellett. 49 múltam, mire meglett a diplomám. Már nem ott dolgozom, mert leépítettek tavaly novemberben 22 év után. Ennek a diplomának köszönhető, hogy sikerült munkát találnom, ráadásul sokkal jobb feltételekkel is fizetéssel mint ahogy a közig.-ben dolgoztam. Neki még ennyit sem kéne tanulni, csak kicsit fejleszteni a már meglévő tudását. Próbáld bíztatni, de ha nagyon nem akarja, nem tudsz vele mit kezdeni.
Rám is hivatkozhatsz. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!