Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg anyámmal,...

Hogyan értessem meg anyámmal, hogy nem fogok elmenni megnézni a rokon gyerekét, mert nem érdekel?

Figyelt kérdés
Ritkán vagyok itthon, de mindig előjön ez a téma és már baromira idegesít, pedig megmondtam normálisan, hogy hagyjon vele békén. Állandóan ilyen plüssjátékokat mutogat, amiket el kellene vinnem. Második unokatestvér gyereke, a csávó nekem keresztapám, akit 6 éve nem láttam/nem beszéltem vele.

2019. márc. 17. 08:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
Mond meg anyádnak, hogy nem érdekel mivel őt sem érdekelte 6 évig mi van veled. Falra fogok mászni ettől a sok hülyeségtől, anyósom is mindig ezt nyomja. Ha van időnk meg elmegyünk az én szüleimhez vagy anyósékhoz. Ha anyóséknál vagyunk akkor átjön Magdika néni meg Karcsi bá az alkesz aki az áfészes Judit testvére TUDJÁTOK. Meg beráklámozza, hogy valami x. ágon rokonnak gyereke született és most gratuláljunk neki legalább facebookon meg ha útba esik dobjunk össze egy ajándék csomagra meg 3 hét múlva mikor mi Barcelona-ban leszünk a Terike lakodalmára vagyunk hivatalosak szóval át kell szervezni az utat meg vigyük őket is csak egy laza 80km-es kerülő lesz meg mivel ilyen szép autonk van fel kell majd ajánlani, hogy ezzel érkezzen az ara...... Ezért rohadt felesleges ez sok mert úgy illik hülyeség unokatesomhoz Bécsbe is kiszoktam nézni mert a "srác" nagyon sokat járta velem az országot, barátnőm testvérét legutobb Hollandiában néztük meg mert régen találkoztak. Mivel ők tényleg értékesek a számunkra így szánunk rájuk időt, energiát és pénzt.
2019. márc. 17. 14:13
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
Utolso ezért van h egyre többen megszakitják a kapcsolatot a proli rokonaikkal..
2019. márc. 17. 14:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig rühelltem az ilyen "illik mert ez a szokás" gondolkodást.

Anyám volt folyton így, hogy illik, úgy illik, meg jóban kell lenni a rokonokkal. Aztán fordítva is van rokon akit évek óta nem láttam, akikkel találkozom azokkal is egy évben egyszer beszélünk, ami csak arra jó, hogy egész évben ne is akarjak velük kapcsolatba kerülni.

Úgy vagyok vele, hogy számomra a rokonok nagy része ismeretlen ember. Annyira fontosak, mint a boltban az eladó vagy a buszsofőr a buszon.

2019. márc. 17. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!