Öngyilkossági kísérlet?
Sokszor elgondolkozom azon, hogy milyen lenne ha...
Folyamatosan egyedül vagyok, a családommal rengeteget veszekszem, és igazából nem tudom miért. Jó tanuló vagyok, normálisan viselkedek otthon és sokat segítek is, viszont mindennel amit csinálok, azzal csak a baj van. Már ott tartok, hogy nem akarok hazamenni, és félek, ha hozzám szólnak, mert mindig arra számítok, hogy ordítozás lesz a vége. Emiatt eléggé labilis vagyok, bántom is magam rendszeresen. Azt se tudom mit szeretnék. Már pár kedves szónak is örülnék, esetleg 1-2 tanácsnak vagy akárminek.
Köszönöm
16/L
Nagyon sok tini van így, mint te, én is ilyen voltam. Aztán ezek a dolgok majd a húszas éveid elején rendbe fognak jönni. Kinövöd mint én, meg még nagyon sokan mások.
Majd jön a nagy szerelem, a rózsaszín köd, csalódás, újabb szerelem, a családoddal is szépen helyre fognak jönni, majd meglátod. A mi társadalmunkban, kultúrkörünkben ez az élet rendje...
39/F
Hidd el, nem éri meg. Én már megpróbáltam öngyilkos lenni, szintén tiniként. A mai felnőtt eszemmel már tudom hogy az akkor megoldhatatlannak tűnő problémám igazából semmiség volt, és örülök hogy élek.
Nincs valaki akiben megbízol? Akivel elbeszélgethetsz? Egy életünk van, ne dobd el magadtól. Írj ha nincs más, és szeretnél beszélgetni, én meghallgatlak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!