Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit jelenthet? Kezdhetek...

Mit jelenthet? Kezdhetek aggódni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Édesanyámmal beszélgettünk..költözésemröl meg ilyenek egyszóval mindenröl és azt mondta nekem hogy érzi hogy nem sokáig fog élni.
2019. márc. 14. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamám 10 éve minden találkozásnál véglegesen elbúcsúzott tőlünk (kb heti 2-3x találkoztunk), mégiscsak fél éve aludt el utoljára.

Mi nem aggódtunk, jó karban volt, csak szeretett dramatizálni.

2019. márc. 14. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves az édesanyád?

Ha 82, akkor lehet igaza van.

Ha 40 és 60 között, akkor mondanak ilyet a szülők, ha a "gyerek" költözni akar, ők meg ennek nem örülnek.

Szimpla érzelmi zsarolás.

2019. márc. 14. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom így próbál manipulálni, hogy ne költözz el, vagy csak fél az új helyzettől, hogy egyedül marad, és kicsit túldramatizálja.

Amúgy az én nagyapám amióta az eszemet tudom, halni készül mindenféle "okok" miatt (30 éves vagyok), most töltötte a 94-et nemrég.

2019. márc. 14. 17:47
 4/8 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Érzelmi zsarolás.
2019. márc. 14. 18:05
 5/8 A kérdező kommentje:
61 éves és nem maradna egyedül mert a bátyám az még mindig itthon lakik velünk..és anyu azt mondta hogy ö nem szol bele az életembe mert ö érzi hogy már nem sokáig fog élni. Igy jött ez az egész.
2019. márc. 14. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

költözésemröl meg ilyenek egyszóval mindenröl és azt mondta nekem hogy érzi hogy nem sokáig fog élni.

a jo kis érzelmi zsarolás ne dölj be,ezt nálunk mama csinálta,94 éves és még él..

2019. márc. 14. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamám elköltözött másik városba a papámhoz de vissza kelett jönniük mert a dédim szerint alig volt hátra pár hete

17 évet élt még

Csak azért mondta hogy visszajöjjenek

2019. márc. 14. 23:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha szomorú vagy, akkor jobban érzed a fizikai fájdalmat. Lehet, hogy a költözésed miatt szomorúbb. Ha fél-egy év alatt nem lesz jobban, akkor lehet segíteni kell neki új programokat találni (idősek otthona stb.).

Esetleg el lehet menni vele kivizsgálásra, hátha találnak valamit.

2019. márc. 15. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!