Ti mit javasoltok ebben a balhés családi helyzetben?
Ismerem a helyzetedet, nekem is ilyen apám és a családja. Tudom milyen nehéz, mikor a saját véred bánt és még ezek után is szereted. De erősnek kell lenned. Ez a te napod, pontosabban a ti napotok. Én a helyedben meghívnám őket a szertartásra, de csak oda. Ott nem zavarnak senkit sem, aki pedig emiatt puffog annak oda sem kell jönnie. Néhány ember nem ért másból, csak ha ultimátumot adnak neki és rögtön észbe kapnak. Mindenkinek el kell mondani, hogy te mész férjhez nem ő, majd a saját esküvőjét szervezze meg olyanra amilyenre akarja, ha meg már volt akkor se la vie, volt már esélye dirigálni. Ez vonatkozik mindenkire, mindegy hogy rokon vagy barát. Itt és most csak te és a párod fontos.
Sok boldogságot kívánok az házasságodhoz előre is! :)
Azon kívül hogy megcsinált téged, miben nyilvánul meg hogy az apád az apád? Nagyanyád detto.
Apám az én esküvőmön se volt ott, a húga szintén. Mi napunk, tudtam hogy nem fognak tudni normálisan viselkedni, szóval inkább megspóroltam az idegeskedést.
A szertartásra se hívnám meg őket, az ilyen primitív, önimádó emberek még ott is képesek lennének cirkuszolni. És ne felejtsd el, hogy ez nem csak a te esküvőd. A párodét is tönkreteszed, megaláznád őt és magadat az ő családja előtt is, ha meghívnád ezt a csürhét.
Mert hidd el, az ilyenek két percig se maradnának csendben.
Tegyél magatoknak egy szívességet és ne hívd meg őket. Se apádat, se az öreglányt. Reméld, hogy tényleg fogalmuk sincs az időpontról és a helyről és nem csak plusz megalázás miatt tesznek úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!