Anya le akar beszélni a teniszezésről, fogadjam meg a tanácsát?
Nem te vagy a srác aki nemrég sportot keresett az apjával, ő kondiba akart menni, te meg teniszezni?
120 kilóval tényleg nem a legjobb ötlet a tenisz szerintem
Jó tanácsként mondom, hogy először az étrenddel kellene valamit kezdeni, ugyanis az az alapja az egészséges súlyának.
A sport jó dolog és majd érzed azt, hogy mennyit bírsz.
És mi lett a kondival?
Szerintem előbb étrend változás és laza mozgás kellene. Fontos a rendszeresség. Ez nem olyan, amit a mélyvízzel kell kezdeni.
Ha meghaladja a jelenlegi képességed, akkor tuti feladod.
Vegyetek elliptikus trainert vagy szobabiciklit. Azzal csinálj napi 30 percet. Ha az megvan és rendszeres, akkor lehet nehezíteni.
Egyszeri egy óra teniszezéstől nem fog tönkre menni a térded. Viszont az igaz, hogy ekkora túlsúllyal hosszabb távon megsínylené a térded.
Ha van uszoda elérhető közelségben, szerintem legjobb lenne úsznod. Apukáddal és húgoddal együtt. Anyukád meg károgjon, amit akar. Be nem zárhat a lakásba, a sportolásra apukád adjon pénzt, innentől kezdve anyukád mondjon, amit és ahogyan akar, ahogy a mondás tartja: "A kutya ugat, a karaván halad."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!