Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok kezdeni anya homofób...

Mit tudok kezdeni anya homofóbiájával azon túl, hogy nem figyelek?

Figyelt kérdés

Néha random elkezdi szidni a melegeket. Szóba sincs, de elkezd dumálni arról, hogy undorítóés természetellenes. Semmilyen észérvvel nem lehet maghatni. Ő csak utálja. De igazából bárkire rá tudja húzni a bármikyen negatív jelzőket.

Ha a tévében lát valami LGBTQ témát rögtön ott izél, hogy miért nézem, meg egyáltalán minek mutogatnak "undorító bzikat"

Ráadásul amióta tudja, hogy én vele ellentétben elfogadóan állok a témához, mindig magyaráz, hogy miért helytelen. A nagy indok természetesen a "mert csak" és a sértő kommentárnál megakad, illetve én meg biztos fiú akarok lenni lány létemre és stb....

Igazából bárkit tud utálni indokolatlanul. Azokat az embereket is le tudja szólni, akiknek csak pl falfehér a bőrük, nem úgy oltoznek, ahogy neki tetszik.(igazából nem ez a főkérdés lényege, de gondoltam leírom)

Szerintetek mit kezdjek vele?

2019. jan. 21. 14:24
1 2
 11/15 szántóvető ***** válasza:
42%
ilyenkor kezdd el hangosan szidni,mondd neki hogy egy undorító gusztustalan személy stb.addig ordíts vele amíg el nem menekül a helyiségből.
2019. jan. 21. 18:20
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Én anyum is szidta őket, aztán kiderült, hogy az egyik általa nagyon kedvalt oldalt is homoszexuális ember írja, csinálja. :D

Engem igazából az is zavart ebben, hogy jobban szidta őket, mint az igazi szexuális ragadozókat.

Én párszor rászóltam, hogy elfogadom az ő álláspontját is, csak ne gyűlölködjön ennyire vehemensen.

2019. jan. 21. 23:17
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Látens leszbikus.
2019. jan. 23. 01:02
 14/15 anonim ***** válasza:
7%
Józan gondolkodású az anyukád,aki nem akar beállni a meleg büszkeség zászlaja mögé.Ez sajnos egy genetikai rendellenesség,mint a nyúlszáj.Mégsem mennek a nyúlszájúak demonstrálni.El kell őket fogadni,de ahogy a képünkbe dörgölik az már sértő.
2019. jan. 23. 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez a két vesszőparipa,a homofób meg a rasszista.Ezeket a jelzőkethasználják sokan,de a jóérzésű,jólelkű szavak kikoptak.Az erkölcsös az meg szitokszó lett.A sírotokat ássátok most.
2019. febr. 16. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!