Mit tegyek ha ezt már nagyon unom hogy a szüleim nem engednek el bulizni?
17 éves fiú vagyok és a szüleim nem engednek meg semmit de szószerint SEMMIT.
A mostani szilvesztert is itthon kellet töltsem és nem a haverokkal mert: AHA PERSZE MAJD TALÁLKOZTOK PETÁRDÁS BARMOKKAL ÉS VOLT EGY KEZED.
Ha elmennénk egyet bulizni szünetben: MAJD JÓL BELEKEVERNEK VALAMIT AZ ITALODBA ÉS SOHA TÖBBÉ NEM LÁTTUNK VAGY ÚGY LEITATNAK HOGY MAJD AZ ÚTSZÉLÉRÖL SZEDÜNK ÖSSZE VAGY MIT TUDOM ÉN.
Ha csak meg egy szerencsétlen házibuliba mennék amit mondjuk egy haverom szervez egy kisebb helyen azt se lehet mert nem bíznak abban aki szervezi mert majd biztos kínálgatnak droggal.
Már nagyon szeretnék egy jót bulizni a haverokkal. Úgy csinálnak a szüleim mintha ez egy megbocsájthatlan bün lenne. Mintha nem tudnám tartani a mértéket pedig ez nem igaz. Tisztában vagyok az ilyen helyek veszélyeivel és hogy hogyan lehet tenni ellene.
De amúgy sztem ilyen alapon sztem ki se lehetne menni a házból mert a szomszéd biztos kihívott ránk egy bérgyilkost és már biztos lesben áll a házunk elött. -.-
Bocsánat a helyesírási hibákért. Telón nehéz plussz az auto-correct is hozza a formáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!