Mit kezdjek a fiam tinédzserkori telefon kórságával?
Pont a válaszokból látszik mennyire öreg emberek vannak itt, és ha valaki mobilozik le van tudva azzal, hogy "biztos a facebookot nyomja, mert a valóságban egy senki".
Ezer más dologra lehet még azt a telefont használni. Én például buszon és metrón elvből zenét hallgatok, nincs kedvem vadidegenek beszélgetését hallgatni. Van, hogy semmit nem csinálok a telón, de inkább azt nézem, mint más embereket.
És igen, ha egy embernek 1-nél több barátja van, akkor több órán át tud messengeren lógni (chat alkalmazás), mert unalom helyett inkább beszélget.
Sajnos meg kell értenie az öregeknek, hogy levelet küldeni postán már nem divat.
Ma 9:54 & 10:01
Nyilván nem minden tini egyforma. Én például Havi egyszer járok buliba. Haveri vagy osztályi. Viszont nálunk ez nem divat pedig 19 évesek vagyunk. Óránként talán mindenki 1 percet néz a telójába, hogy csekkoljon egy üzenetet, vagy 1 perc közös selfie / inkább csoportkép a buliról. Inkább akkor van telónyomkodás mikor mindenki zenét keres a következő órára.
Biztos vannak olyanok akik csak a közösségi oldalak miatt nyomkodnak, de ez szerintem pont nem az átlagra igaz.
Én sokat nyomkodom a mobilom, amit már leírtak, amiatt, hogy bkv-n nagyon nincs kedvem az emberekhez, így inkább híreket olvasok rajta. Napközben munka mellett is többször ezt csinálom, mert vannak uncsi időszakok, de legalább képben vagyok. Közben ha valaki ír válaszolok, de nem ez az elsődleges. Igazából tényleg elsősorban neten tájékozódik már az ember, mert mindent meg lehet nézni rajta. Pl. Most költözünk és egy csomó lakásdekorációs dolgot onnan szedek össze. Ha néha elegem van már, mert az is előfordul, veszek egy könyvet és jól esik fellapozni. Arra viszont én is allergiás vagyok, ha belülök valakivel egy kávéra előbb kommunikál a kütyüjén, mint velem.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!